در سرار جهان برای سیستم های رندرینگ همه به سراغ کامپیوتر های Workstation میرن
شرکت های سازنده بار ها بارها این دستگاه ها رو رو تست میکنن با کانفیگ های مختلف
مهمترین دلیلی که باعث میشه شما سراغ این دستگاه ها برید مادربرد این دستگاه ها هست.مدار PWM در این دستگاه بصورت چیده شده که به شما اجازه میده در بدین حالت بهترین استفاده رو از قطعات سخت افزاریتون ببرید
آزمایشگاه Workstation شرکت HP بزرگترین آزمایشگاه کامپیوتر در جهان واقه در کالیفرنیای آمریکا هست.تمام دستگاه های Workstation در اونجا تست میشن هم از لحاظ سخت افزاری هم نرم افزاری.دستگاه با کانفیگ های استانداری که شرکت تعیین میکنه به بازار اریه میشه
کامپیوتر های که که سر هم بندی میشن واسه رندرینگ دلیل اصلی اینه که اینا رو تجربی میبندن یا افرادی تو دنیای سخت افزار حرفه ای هستند یک چیز های رو واسه خودشون میبندن
بر اساس تجربیات که من دارم و اینکه با طیف وسیعی از جامعه رندرباز و کسایی که نونشون به رندرشون بسته است دارم.سرهم کردن قطعات واسه رندر فقط پول هدر دادن هست
یکی از دلایلی که ما اصلا علتش رو نمیتونیم درک کنیم اینه که یاور میاد میگه لطفا یک سیستم رندرینگ تا سقف 10 میلیون تومان برام پیشنهاد بدین و ما هم پیشنهاد میدیم که فلان قطعات خوب این مرحله اول کاره یارو تا الان داشته با یک GT620 رندر میگرفته بعد الان با این نتیجه رسیده باید خرج کنه.شما بیشتر با این طیف در ارتباط هستن روزی هم 2 تاش میاد تو انجمن درخواست راهنمایی میخواد
اما من با طیفی در ارتباطم که لپ تاپ 10 میلیونی گیم MSI یا Asus خرید اما فهمیده به درد رندرش نمخوره یا مشتری که پارسال 10 تومن سیستم جمع کرده اما الان پشیمونه یا مشتری که 3 تا مادربرد بهم وصل کرده تا رندرش از 5 روز به 1 روز کاهش زمان پیدا کنه
خیلی سرم شلوغه من مطالب زیاد رو در مورد دستگاه های Workstation برای خودم نوشتم که اگر فرصت بشه منتشرشون میکنم.

Bookmarks