akbarof (05-07-14)
به نام خدا
بنده یک تازه کار هستم که دارم تو زمینه game development کار میکنم با موتور unreal 4 و همچنان در حال آموزش 3ds max هستم و قصد دارم در این زمینه نیز کار کنم
از طرفی خیلی دوست دارم بتونم جدیدیترین بازی هارو تا 4-5 سال دیگر بازی کنم
اولا آیا 2 ماه صبر کردن برای آمدن نصل جدید پردازنده های hasswel ارزش صبر رو دارد با توجه به این که من تازه کار هستم و در حال حاضر نیازم وافرنیست و بیشتر نیازم جنبه گیمینگ قضیس!!!
ثانیا من شنیدم تکنولوژی کارت های گرافیک دازه عوض میشه این آیا این معنی رو.میده که اکر یک سیستم الان ببندیم در آینده کارت های گرافیک جدید رو.ساپورت نمیکنه؟
آیا double precision کارت گرافیک titan black کاربرد رندرینگ دارد؟ یعنی این کارت گرافیک آیا در زمینه کار گرافیکی نسبت به همتای خود gtx 780 ti برتر است؟
من شنسدم میشود کارت های gtx رو هم زمان با کارت های quadro روی یک.سیستم بست اگر میشود آیا بهتر نیست فعلا با یک کارت گرافیک گیمینگ کار کنم بعدا روش یه کارت گرافیک quadro بندازم؟
این سیستمی است که من ببهش رسیدم اگر قسمتی از این سیستم یا ارزشش رو.ندارد و یا خوب نیست من رو راهنمایی کنند خیلی ممنوم میشوم!
در ضمن مارک کارکت گرافیک هم چی از همه بهتره (تو.زمینه پردازش کم صدا بودن خنک بودن....) من Evga انتخاب کردم ولی اگر بهتر است اون رو.بگید کلا هر گونه ایراد ریز و.درشت رو.راهنمایی
من در حال حاضر یک مانیتور fhd 22 inch LG دارم با سرعت 2ms اگر اگر مانیتور 4k کسی میشناسد که قیمتش حول و حوش 2 ملیون تومان است مم میتونم تا 2- 3 ماه دیگر با همین مانیتور سر کنم سپس اون مانیتور رو تهیه کنم بتز هم تو این زمینه راهنمایی کنید
VGA: I7 4930k 1845000
Motherboard: Rampage Iv black edition 1675000
VGA: Evga gtx 780 ti 2819000
Case: Green x9 predetor 515000
Hdd: wd red Nas 1 tb 280000
SSD: adata xpg sx 900 256 gb 599000
Powe corsair rm 850 80 plus gold 645000
Ram: corsair vengeance pro 32 gb 1390000
Monitor Asus vn279h 27 inch fhd led monitor 1290000
مجموع: 10790000
با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتند!
akbarof (05-07-14)
|
اولین چیزی به نظرم میرسه استفاده از یک کارت QUADRO هست . که حداقل K4000 رو برای کارهای 3DMAX شما پیشنهاد میکنم . قیمت حدودیش هم حدود 3 میلیون هست .
*MoJtAbA* (06-07-14), akbarof (05-07-14), hamed 111 (05-07-14), SajjadKhati (04-07-14)
سلام
نسل جدید پردازنده های اینتل 2 ماه دیگه نمیاد! حداقل تا 6 ماه آینده باید صبر کنید! یعنی میره انشالله برای زمستان 1393!
اینکه الان بخرید یا آینده رو خودتون مشخص کنید... اگر طی هفته ی جاری خرید نمی کنید، بفرمایید تا تاپیک بیش از این جلو نره و بی ثمر نباشه. ثمره اش خرید شماست.
قطعات خوبی انتخاب کردید به جز هارد و اس اس دی که توصیه می کنم هارد سری RE وسترن بخرید و اس اس دی هم SX910 یا M5P Xtreme.
سایر قطعات انتخابیتون خیلی خوبه.
در مورد کارت گرافیک اگر کاربری رندرتون از جایگاه ویژه ای برای شما برخورداره یا برخورددار خواهد بود در آینده و خروجی با کیفیت و جزئیات بالا نیاز دارید، طبیعیه که باید به فکر خرید کارت کواردو باشید. در غیر اینصورت سری GTX نیاز شما رو برآورده می کنه با حتی سرعت بیشتر و ارائه ی خروجی سریع تر از نظر کاهش زمان.
بله. برند EVGA همیشه جزو برترین ها و پیشتازان صنعت کارت های گرافیک انویدیا بوده و در این شکی وجود نداره!
در مورد تیتان بلک و GTX 780 Ti بستگی به کاربری رندرینگ شما داره... که باید توضیح بدید در این مورد.
در مورد استفاده از کارت کواردو با جی تی ایکس به صورت همزمان هم مانعی وجود نداره و تنظیمات یا پیکربندی خاصی نداره اصلاً. فقط بحث نصب دو درایور مجزاشون هست. منتها هزینه تون خیییییلی بالا میره در اینصورت...!
در مورد مانیتور از شرکت ویستاپخش بپرسید که آیا وارد می کنن یا نه؟
موتور رندرهاتون چی هست؟
در مورد تهیه سیستم مناسب رندرینگ باید بگم که بهترین گزینه های شما فقط HP Z Workstation هست و استفاده از سیستم های سرهم بندی شده چیزی جز پول خودتون رو هدر دادن نیست
در مورد استفاده از کارت های Quadro:
باید بگم دوستان داشمند ایرانی ما که در مورد سخت افزار مقاله مینویسن فقط مینویسن
همانطور که میدونید در تکنولوژی ساخت کارت های سری k از تکنولوژی استفاده شده که الان در کارت های GTX استفاده میشه و این باعث شده علاوه بر قدرت و کیفیت داری سرعت بالای هم هستند و این دیگه جای برای استفاده از دو کارت همزمان رو باقی نمیذاره Quadro k4000 یک دنیای رندرینگ و گیمینگ رو همراه با خنکی بی نظیر براتون به ارمغان میاره
رم های که در کارت های Quadro استفاده میشن از نوع ECC هست و بهترین حالت آن استفاده از دستگاه های HP Z Workstation هست
جناب چرا بهترین گزینه HP Z Workstation هست و سیستم های سرهم بندی شده به درد نمیخوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbarof برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً با دلایل علمی بفرمایید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (06-07-14), AMD>INTEL (05-07-14), Hessam II (05-07-14), Hwt (08-07-14), nima_hl (05-07-14), Reza Eshraghi (06-07-14), SOHR@B (05-07-14), مهدی بهادرفر (05-07-14)
در سرار جهان برای سیستم های رندرینگ همه به سراغ کامپیوتر های Workstation میرن
شرکت های سازنده بار ها بارها این دستگاه ها رو رو تست میکنن با کانفیگ های مختلف
مهمترین دلیلی که باعث میشه شما سراغ این دستگاه ها برید مادربرد این دستگاه ها هست.مدار PWM در این دستگاه بصورت چیده شده که به شما اجازه میده در بدین حالت بهترین استفاده رو از قطعات سخت افزاریتون ببرید
آزمایشگاه Workstation شرکت HP بزرگترین آزمایشگاه کامپیوتر در جهان واقه در کالیفرنیای آمریکا هست.تمام دستگاه های Workstation در اونجا تست میشن هم از لحاظ سخت افزاری هم نرم افزاری.دستگاه با کانفیگ های استانداری که شرکت تعیین میکنه به بازار اریه میشه
کامپیوتر های که که سر هم بندی میشن واسه رندرینگ دلیل اصلی اینه که اینا رو تجربی میبندن یا افرادی تو دنیای سخت افزار حرفه ای هستند یک چیز های رو واسه خودشون میبندن
بر اساس تجربیات که من دارم و اینکه با طیف وسیعی از جامعه رندرباز و کسایی که نونشون به رندرشون بسته است دارم.سرهم کردن قطعات واسه رندر فقط پول هدر دادن هست
یکی از دلایلی که ما اصلا علتش رو نمیتونیم درک کنیم اینه که یاور میاد میگه لطفا یک سیستم رندرینگ تا سقف 10 میلیون تومان برام پیشنهاد بدین و ما هم پیشنهاد میدیم که فلان قطعات خوب این مرحله اول کاره یارو تا الان داشته با یک GT620 رندر میگرفته بعد الان با این نتیجه رسیده باید خرج کنه.شما بیشتر با این طیف در ارتباط هستن روزی هم 2 تاش میاد تو انجمن درخواست راهنمایی میخواد
اما من با طیفی در ارتباطم که لپ تاپ 10 میلیونی گیم MSI یا Asus خرید اما فهمیده به درد رندرش نمخوره یا مشتری که پارسال 10 تومن سیستم جمع کرده اما الان پشیمونه یا مشتری که 3 تا مادربرد بهم وصل کرده تا رندرش از 5 روز به 1 روز کاهش زمان پیدا کنه
خیلی سرم شلوغه من مطالب زیاد رو در مورد دستگاه های Workstation برای خودم نوشتم که اگر فرصت بشه منتشرشون میکنم.
|
بسیار هم عالیه که شما چنین تجربه ای دارید . اما همون طور که میدونید شهر سخت افزار یک محیط تخصصی هست و در هر محیط تخصصی ای حرف ها باید با مدرک و اثبات همراه باشه و صحبت های شما همون جوری که میبینید مدارکی نداره توش که خوشحال میشیم ارائه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbarof برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال :
چه جوری هست PWM این دستگاه که برتری داره در رندرینگ نسبت به یک مادربرد High-End دسکتاپ ؟مدار PWM در این دستگاه بصورت چیده شده که به شما اجازه میده در بدین حالت بهترین استفاده رو از قطعات سخت افزاریتون ببرید
دوست عزیز، اینجا انجمن تخصصی هست و همه مثل شما متخصص هستند پس هر حرفی با دلایل کامل زده بشه همون جوری که میدونید و ما هم پذیرای اطلاعات شما هستیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
درود بر شما بنده قبل از اینکه فروشنده بشم 2 سال تعمیر کار لپ تاپ و مادربرد بودم.تعویض کار نه تعمیر کار.شما که خودتون استاد ما هستی
من منکر قدرت مادربرد های High END و قدرت بی نظیرشون نمیشم اما بحث من کارکرد این مادربردها در رندر هست.اسمبل کردن یک سیستم به منظور رندرینگ هست.
دوستانی هستن که تو همین سایت بسیار بسیار علمی شما (منظورم سایت اصلی هست) که مقاله مینویسن حالا شما به من بگو اینا نویسنده اند یا مترجم.هنوز تو سایت علمی شما وقتی میخوان درباره Quadro صحبت بکنن چیز های از معماری این کارت ها مینویسن که ترجمه های هست مربوط به خانواده NVS این کارت ها
در مدار PWM که کنترل اصلی پردازنده و رو به عهده داره آی سی تنظیم ولتاژ تو این مدار وجود داره.این مدار در مادربرد های ازران قیمت از تک فاز شروع میشن و همینطور تا بالا الان یک مدار برد High end مثلا دارای 8 فاز دار مدار Pwm هست و برای هر فاز هم یک آی سی کنترل که 6 پایه هست گذاشته شده اما در مورد Z820 باید بگم 16 فاز تعبیه شده که حالا بیشتر راجعه بهش حرف میزنم
یک نکته دیگه که دانشمند های کامپیوتری ما بهش توجه نمکنن اینه که هر سیستمی باید یک توجیه اقتصادی هم داشته باشه مثلا الان یک یسیتم اینجا در خواست شده با بودجه 11 میلیون تومان برای رندر در صورتی که شما با بودجه 6 میلیون تومان یک دستگاه z420 تهیه میکنی که خلیل هم بهتر از این عمل میکنه
یک چیزی هم بگم تو سایت شما دانشمند بازی انحصاری ما هر چی تو امضامون مینویسیم مشاوره رایگان جهت تهیه سیستم های رندرینگ میان پاکش میکنن امضای ما رو
- - - Updated - - -
P2zFQ6LSXG011XXE_500.jpg
MAXIMUS VI EXTREME
Shahryar (05-07-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbarof برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در شهر سخت افزار امضا گذاشته بودید پاک شده ؟ مطمئنید ؟
دوست عزیز شما کانفیگ Z420 تون را بفرمایید با قیمتش و بفرمایید چرا بهتر عمل میکنه نسبت به اون سیستم 11 میلیونی دوستان.
هیچ نیازی اون سیستم هایی که دوستان پیشنهاد میدند با پردازنده مثلا 4770K به 16 فاز پردازنده نداره و صرفاً تعداد فاز هم معیار تنهای PWM نیست بلکه موارد بسیاری از Inductor ها ، درایور ها ، ماسفت ها و ... هم مهم هستند .
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (06-07-14), akbarof (05-07-14), AMD>INTEL (05-07-14), Reza Eshraghi (06-07-14)
دوست گرامی؛
کاربری ایشون اصلاً مستلزم داشتن یک سیستم ورک استیشن تحت سرور نیست!
بهترین سیستم برای ایشون مبتنی بر پلتفرم دسکتاپ تحت ورک استیشن کمپانی اینتل هست. رندرینگ آنچنانی هم نخواهند داشت و سوکت 2011 برای کاربری ایشون ایده آل هست و کفایت می کنه. ابداً سیستم ورک استیشن HP به همراه کارت کواردوی نام برده توسط شما در گیم ها، توانایی لازم را نخواهند داشت و برای کاربری ایشون تعبیه نشده.
لذا یک سیستم پیشرفته از سوکت 2011 با بیس گیمینگ همچون رممپیج بلک ادیشن ایسوس، با همین هدف ساخته شده و به نظرم انتخاب هوشمندانه ای هست.
اگر همه قرار بر این بود همچون شما فکر کنن، تا به امروز کمپانی اینتل در حوزه ی سوکت 2011 ورشکست شده بود! چون همه به سیستم های ورک استیشن HP روی می آوردند. البته بنده منکر قدرت این سیستم ها نیستم. اما نه برای هر رندرینگ و هر سیستمی. شما در مشاوره های قبلی هم این رو ثابت کردید که برای هر سیستم رندری، این نسخه رو می پیچید و این درست نیست.
بنابراین، در دیدگاهتون تجدید نظر کنید...
ما به هیچگونه بحث و بررسی تخصصی در حوزه ی مدار PMW احتیاج نخواهیم داشت و این موارد جزئیات فنی هست که به درد این دوست عزیز نمی خوره تا براش مفید واقع شه! چه بسا اینکه ممکنه متوجه هم نشه.
مطمئناً چند فاز بالا و پایین، منجربه پشمانی خرید کاربر نخواهد شد و اگر خرید اصولی داشته باشن، به مشکلی نیز بر نخواهند خورد. اینگونه نیست که زمین به آسمان برسه و همه چیز تمام شده باشه!!
تجربیات تلخی که شما ازش حرف به میون آوردید در حوزه ی خرید لپ تاپ 10 میلیونی، طبیعی هست که لپ تاپ ها مناسب رندرینگ نیستن. به جز یک سری لپ تاپ های خاص و صنعتی که در حد نیمه ی حرفه ای پاسخگو هستن و نسبت به سیستم های ورک استیشن، عملاً حرفی برای گفتن ندارن. هرگز هم به اندازه ی قمیت بالایی که دارن، ارزش خرید ندارن!
امروزه تجربیات بسیاری از خریداران سیستم های گران قیمت با کاربری رندرینگ همچون خرید از از سوکت 2011، رضایت خاطرشون رو جلب کرده و از خرید سیستم های تحت Desktop ابرار رضایت کردن.
بخصوص اینکه دارای پیچیدگی یا نگهداری خاصی نیستن اینگونه سیستم ها و بسیار بسیار کم دردسرتر از سیستم های HP هستند.
*MoJtAbA* (06-07-14), akbarof (05-07-14), Reza Eshraghi (06-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks