درود و ممنون از شما

برنامه نویسی تحت وب هست و نرم افزار یا کامپوننت سنگینی ندارد و همین مقدار رم ( 32 گیگ ) بسیار عالی خواهد بود .

در اکثر سایت های خارجی که بررسی کردم پیشنهادشون مادربرد سری Z بود و در جایی خوندم طبق بیشمار گزارش ارسالی استفاده از مدلهای B یا H با پردازنده های K نسل سیزده مشکل دما و ولتاژ خواهد داشت .

در ضمن من اصلا اورکلاک نمیکنم و در تخصصمم نیست اما میخواهم مشکلی برای ارتقاء سیستم در آینده وجود نداشته باشد و به دلیلی که در بالا گفتم سری Z را انتخاب کردم .

در خصوص گرافیک به 3050 که شما هم فرمودید رسیدم یا GTX 1650 که مدل پایین تری هست .

در خصوص خنک کننده سی پی یو به نظرتون Deepcool LS520 زیادی نیست ؟
میتونم از Deepcool Ak20 استفاده کنم ؟ مشکلی برای جا شدن و تداخل فیزیکی با رم یا بخش های دیگر به وجود نمیاد ؟

سپاس از توجه شما
مشکل دمای پردازنده هیچ ربطی به چیپست نداره. مگر اینکه اورکلاکش کرده باشن که اتفاقا اون موقع چون با چیپست سری Z امکانش هست پس حرفشون برعکس میشه که!
اما مدار تغذیه مهم هست که اون به چیپست ربطی نداره برای مثال برد Z790-P PRIME ASUS سری Z هست اما مدار تغذیه بسیار ضعیفی داره که از اکثر بردای سری Bش ضعیف تره.
یا B660-F STRIX مدار تغذیه قوی تر از حتی سری پرایم و تاف سری Zش داره.
من با همه این بردها کار کردم اونم نه یکی دو ساعت بلکه مدت های قابل توجه. بردی که بهتون پیشنهاد دادم هیچ مشکلی از هیچ جهتی برنمیخورید باهاش.
1650 هم پیشنهاد نمیکنم، کلا سری 16 دیگه قدیمی شده و پشتیبانی نرم افزاری ازش هم زودتر تموم میشه تا سری 30، درسته گیم گویا اصلا بازی نمیکنید اما در هر صورت 3050 انتخاب خیلی بهتری هست.
مگر برای کسی که هیچ استفاده ای از گرافیک نداشته باشه که در اون صورت باز هم خرید 1650 اشتباهه.
اگر بودجه تون محدوده خود گرافیک داخلی UHD 770 داخلی پردازنده اینتل کاملا جوابگوی کارتون خواهد بود تا بعدا اگر خواستید گرافیک اضافه کنید.

کولر هم نه تنها زیادی نیست که کم هم هست برای 13700ک، اما برای نسخه بدون ک مناسبه که توی پست بالاتر توضیح دادم.