سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojsolblu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون چقدر است دوست گرامی؟
سلام به همه دوستان.
با توجه به قطعات موجود در بازار یه کیس میخوام که تو نرمافزارهای افتر افکت و ادیوس و پریمیر واقعاً قدرتمند باشه و کم نیاره.
برای کارهای تدوین و میکس ( تیزر تبلیغاتی ) حداقل سیستم پیشنهادی دوستان چی هست؟
ممنون از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojsolblu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون چقدر است دوست گرامی؟
سلام.
راستش من دارم کارگاهم رو ارتقاء میدم و در نظر دارم ابزار کارم به روز باشه. ( دوربین عکاسی، تصویربرداری، سیستم جهت تدوین و ... ) میخوام بدونم حداقل هزینه لازم برای کیس چقدره و اینکه در آخر چقدر از بودجه رو باید اختصاص بدم به کیس.
ممنون از پاسختون
Hessam II (25-01-14)
سلام دوست عزیز ! شما فقط کیس میخواهید بخرید یا مانیتور و بقیه قطعات جانبی ( ماوس و کیبرد و اسپیکر ) رو هم لازم دارید ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojsolblu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه سطح کارتون چقدر حرفه ای هست ؟! چون هرچقدر کارتون حرفه ای تر باشه به بودجه بیشتری احتیاج دارید !
يه مشاوره قبل از نظر اساتيد گرامي
از پلتفرم AMD استفاده كنيد
4 قطعه مشخصا برای این سیستم باید قوی باشه
پردازنده اینتل یا سری 8 amd
کارت گرافیک به شخصه پیشنهادم سری جدید amd هست به خاطر بحث استریم و ...
رم حداقل 8
و هارد اس اس دی حداقل 120 که بشه ویندوز و برنامه ها رو نصب کرد و پروژه ها رو روش کار کرد
به تبعش اگر مانیتور ندارید یه نمایشگر با پنل ips برای این سیستم واجبه
|
سلام..
به نظر من ملاک سیستم قوی نیست. به نظر من بستگی به این داره که چ نوع کارت تدوینی استفاده می کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks