یک لیست کامل از نرم افزارهایی که کار میکنید رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahimikia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
من می خواستم یک سیستم مناسب برای محاسبات ریاضی سنگین و برنامه نویسی (نرم افزار متلب و سایر محیط های برنامه نویسی) جمع کنم. حدود قیمت بین 4 تا 7 میلیون تومان. CPU (سرعت، تعداد هسته و ...) همون طور که میدونین اولین مساله مهمه و بعد از اون با ضریب اهمیت کمتری کارت گرافیک (استفاده از هسته های CUDA و تعداد و سرعت هسته های فوق). علاوه بر قدرت بالا می خوام خیلی زیادم هزینه نکنم و با یک هزینه معقول برای چند سال مشکلی از لحاظ سرعت پردازش نداشته باشم.
با تشکر
|
یک لیست کامل از نرم افزارهایی که کار میکنید رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahimikia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-04-15), SajjadKhati (10-04-15)
MATLAB - برنامه نویسی - پردازش موازی و CUDA - ساخت نرم افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Python - Canopy
Microsoft SQL Server
.....................................
سنگیناش ایناست. الان یه LENOVO Z510 دارم ولی به نظرم ضعیفه. بقیه نرم افزارها نرم افزارهای معموله. Photoshop. Office.... . در محیط اوبونتو هم کار می کنم. کنار اینا قکر کنم مانیتو هم مهم باشه. مانیتوری میخوام که چشمو اذیت نکنه و راحت بشه طولانی مدت باهاش کار کرد برای برنامه نویسی و یا خوندن متن های مختلف. فکر کنم احتیاج به SSD کنار هاردم باشه برای نصب ویندوز و این نرم افزارها.
آخرین ویرایش توسط rahimikia در تاریخ 10-04-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (10-04-15)
سلام دوست گرامی؛
سیستم کامل با مانیتور و لوازم جانبی میخواید یا فقط کیس؟
من توصیه می کنم فعلاً سیستم از سوکت 1150 بدون کارت گرافیک بخرید و منتظر اومدن کارت گرافیک GTX TitanX باشید. تو اواخر هفته ی آینده از برند زوتاک و گیگابایت وارد بازار کشورمون میشه! واقعاً ارزشش رو داره. قیمت حدودی این کارت بین 3700 تا 4/500 در نظر بگیرید براش.
ممنون از پاسختون. سیستم کامل می خواستم.
یک سقف بودجه هم مشخص کنید . بهتون پیشنهاد بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahimikia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-04-15)
|
حدود 5 تا 6 تومن. هرچی کمتر بهتر البته :-). یکم خورده بالا پایین شد اشکالی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به مواردی که مطرح کردید سیستم زیر رو پیشنهاد میکنم
Intel Core i7-5820K 1.440
Gigabyte GA-X99-UD4 1.090t
ram A-Data XPG Z1 Gaming 2×8GB 870t
vga Gigabyte GTX 770 OC 1.170
ssd crucial m550 256gb 490t
hdd 1tb seagate 190t
power green 700-hp 320t
case green x3 230t
monitor lg 25UM65 790t
cpu cooler hr2 macho 140t
M3RS4D 50062 (10-04-15)
سیستم پیشنهادی اقا امید خیلی خوبه. ولی من نظرم روی تعویض این قطعه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kingston HyperX Predator 4×4GB=16GB DDR4 2400MHz CL12 : 1.100.000
AMD>INTEL (10-04-15), maysamsina (10-04-15)
به نظر منم این سیستم خیلی عالیه.فقط به جای gtx770 اگه بتونید حدود 1.8m هزینه کنید و گرافیک quadro k2200 بگیرید،برای محاسبات در نرم افزاری مثل مطلب خیلی کارایی بهتری داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط borzew در تاریخ 11-04-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (10-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks