Don_Corleone (15-07-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4890 بسیار عالیه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
Don_Corleone (15-07-09)
با چه نرم افزاری میشه این کارو کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو بسته خود کارت داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Riva tuner خوبهبا چه نرم افزاری میشه این کارو کرد؟ تو بسته خود کارت داره؟
http://download.guru3d.com/RivaTuner...nload-163.html
Chess Is Life
MR.Fantastic (15-07-09), reza76622201 (15-07-09)
فقط واسه گرافیکه یا واسه جاهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فقط واسه گرافيک.
من تو همین سایت یه جاش خوندم که core i7 920 در حالت معمولی رم با باس بیشتر از 1066 رو ساپورت نمیکنه و نیازی نیست که رم با باس بالاتر خرید.میخاستم بدونم که این مطلب درسته؟
|
|
این همونطور که دوستمون گفت فقط برای گرافیکه برای سایر دور فنها این بدک نیست :فقط واسه گرافیکه یا واسه جاهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد؟
SpeedFan
http://www.almico.com/sfdownload.php
Chess Is Life
MR.Fantastic (15-07-09)
دوست عزیز شما پردازندت رو با فن خودش مثلا تا 3.4-3.6 هم نمیخوای اور کنی؟اگه اصلا نمیخوای که هیچی ولی شما بهتره 1333 /1600بگیری ساپورت کردن که میکنه!اما در حالت OC !من تو همین سایت یه جاش خوندم که core i7 920 در حالت معمولی رم با باس بیشتر از 1066 رو ساپورت نمیکنه و نیازی نیست که رم با باس بالاتر خرید.میخاستم بدونم که این مطلب درسته؟
Chess Is Life
من خودم 1333 گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوالو پرسیدم چون یه عده از دوستان نمیدونن (خودم هم تا حالا نمیدونستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و میرن پول بیشتری میدن و مثلا باس 1600 یا 2000 میخرن در حالی که اصلا کارشون به اونجا نمیرسه و در واقع یه چیزی میخرن که استفاده ای براش در نظر نگرفتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا در کل اصل مطلب درسته یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آره درسته دوست عزيز.
MR.Fantastic (15-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks