MR.Fantastic (14-07-09)
همشون ر و بخوای با یکی hwmonitor خوبهمیشه بگین با چه نرم افزاری میشه دمای دقیق قطعات رو مشخص کرد!؟
www.cpuid.com/hwmonitor.php
Chess Is Life
MR.Fantastic (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
2×2 = 4 درسته ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SLI داخلی باشه !
چه فرقی میکنه ! بلاحره که 2تا جی پی یو استفاده شده !!
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
2 در 2 خیلی وقته میشه 24 میلیون!دی چطور خبر نداری؟!2×2 = 4 درسته ؟؟
SLI داخلی باشه !
چه فرقی میکنه ! بلاحره که 2تا جی پی یو استفاده شده !!
ببینید شما گفتی SLI نیست من گفتم هست داخلیه بعدش چیزی که شما منظورت هست و شمارش میکنی Quad SLI هست!به هر حال بله 295 تک هسته ای نیست!
Chess Is Life
من هر چی گشتم چیزی درباره سیستم خنک کنده club 3D GTX275 896MB پیدا نکردم!!!کسی نیست یه اطلاعاتی بده؟
کسی میدونه این کارت دمای مجازش چنده و آیا سیستم خنک کننده لازم داره یا نه؟
|
|
حالا اصلا مهم نیست که GTX295 چند تا هسته دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مهم اینه که کاراییش چطوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه پیشنهاد دوستانه یه سیستم معمولی بردار کنارش کنسول هم بردار که خیلی به نظر من بهتره دیگه نه مشکل افت فریم داری نه چیزه دیگه تا 3 4 سالم ساپورتت می کنه
MR.Fantastic (15-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن هر چی گشتم چیزی درباره سیستم خنک کنده club 3D GTX275 896MB پیدا نکردم!!!کسی نیست یه اطلاعاتی بده؟
کسی میدونه این کارت دمای مجازش چنده و آیا سیستم خنک کننده لازم داره یا نه؟
خودش خنک کننده داره شما دور فنش رو می تونی تنظیم کنی
Chess Is Life
MR.Fantastic (15-07-09), reza76622201 (15-07-09)
کاربر شهرسختافزار
اون که بله !! 24 میلیونه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
حرف شما کاملا درست و قابل قبوله ولی خوب بستگی داره به عادت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ترک عادتم موجب مرض است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بعد این همه سال بازی با کامپیوتر دیگه نمیتونم برم سر کنسول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به موس و کیبرد معتاد شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Game (15-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این آمار و اطلاعات به نظر میاد به جای گرافیک,بخاری گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره برم با 4890 عوضش کنم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MR.Fantastic در تاریخ 15-07-09 انجام شده است
reza76622201 (15-07-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks