دوستان عزیز با توجه به اینکه اینجا یک سایت تخصصی سخت افزار هست، چاشنی علمی و تخصصی فرمایشات خود را افزایش دهید و منطقی که پشت صحبتتان هست را هم بفرمایید تا در این محفل علمی بحث و به حاصلی سودمند منتج شود.
لطفا از ارائه اطلاعاتی که شاید در خیلی از سایت های معمولی می شه پیدا کرد اکیدا خودداری کنید.
دوباره غذرخواهی میکنم از دوستان و امیدوارم سو تفاهمی پیش نیاد و ناراحت نشن! و ادامه بحث را به صورت تخصصی تر ادامه دهیم.
------------------------------------------------------------------
<با تشکر از Hesaam II که فرمایشات قبلی شون رو، مزین کردند به دیتیل های تخصصی تربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید >
من هم با فرمایش شما موافقم. فقط در مورد SSD توان مصرفی و سرعت آنها هم باید بررسی شود. آیا مارک تجاری خاصی پیشرو در این زمینه نمی باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا خود پردازشگر هیچ فنی (کولر یا هر چی دیگه که معمولا هم تکتولوژی بالایی دارند) به این امر اختصاص نداده است؟ به نظرم این فرمایش شما زمانی است که بخواهید سیستم را Overclock کرده و بیش از استاندارد cpu ازش کار بکشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می توانید عددی که مشکلات بیان شدتون رو نداشته باشه را بگید؟ البته با حساب سرانگشتی بنده این عدد کفایت کرد (البته شاید انگشتای ما مشکل داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در یک مقاله ای که اخیرا مطالعه کردم البته منبع آن یادم رفته، نوشته شده بود که افزایش سرعت رم ها با تغییر فرکانس آنها (این افزایش یه میزان 4% در Buss1333 به Bus1600) زیاد هم محسوس نیست، رقم بسیار ملموس تری رو باید به خاطر این افزایش سرعت ناچیز پرداخت کنید!! موافق هستید. البته جای شک داره!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks