برای سیستم های رده ی متوسط به بالا که امکان اورکلاک در آن فراهم هست، سری K پیشنهاد می شود و لزوماً به معنای اورکلاک نیست! بلکه به این معناست که سیستم در حالت کلی بهترین ها انتخاب شود. سیستم بر مبنای اورکلاک در واقع یک جور آینده نگریست و ممکن است در آینده از ارتقای احتمالی و هزینه اضافی پیشگیری کند.
با این وجود، شما می توانید سری K نخرید! هیچ اجباری نیست. متاسفانه خیلی از دوستان مثل شما، خرید پردازنده از سری K را به امکان اورکلاک، محدود و خلاصه می کنند!
سیستم مد نظرتان هم همانطور که می بینید و با یک مقایسه ی چشمی می توانید متوجه شوید که از سیستم معرفی شده به شما، سطح پایین تری دارد و کمی ضعیف تر است و البته غیربهینه.
خیر. برند ایسوس بهتر هست و نسبت به قیمت آن بهتر از MSI عمل می کند و امکانات بیشتری دارد. حال آنکه از نظر قیمتی مشابه MSI هست.
بودجه ی شما خیلی محدود هست. مخصوصاً برای یک کار حرفه ای. حذف کردن کارت گرافیک از لیست، حداقل کاریست که می توانید انجام دهید و سیستم خوبی خریداری کنید.
کارت گرافیک را می توانید در آینده اضافه کنید و خرید آن را به بعد موکول کنید.
اس اس دی برای کار شما بسیار مهم هست و از درجه ی اهمیت بالایی برخودارد که در سیستم مد نظرتان آورده نشده!
همچنین یک کولر مناسب برای پردازنده که بتواند دمای حاصل از پردازش سنگین را مهار کند، اجباریست برای سیستم شما!
ضمناً پاوری که آن سیستمی که به آن اشاره کردید، آورده شده لب مرز هست برای چنین سیستمی که قرار است پردازش سنگین را متحمل شود، کافی نبوده و به مرور زمان، دچار کاهش کارایی خواهد شد.
فرکانس بالای رم می تواند در کارایی سیستم شما در رندرینگ و پردازش های سنگین، محسوس باشد. لذا قطعاتی که انتخاب می کنید باید سعی کنید در آن بهره وری را افزایش داده و از حداکثر امکانات و کارایی آن استفاده کنید.
Bookmarks