سلام
من کمتر از 2 سال پیش این سیستم رو خریدم:
phenom 2 x4 945
gigabyte 770t ud3
power color 5750
caviar black 32m 1tr
2*2 corsair ddr3 cl9 1333
green 530a
case: green magnum2
dvd rw: pioneer
(اونموقع حدود 770 تومن شد)
تا الان از سیستم راضیم و مشکلی نداشتم. فقط پشیمونم که چرا گرافیک 5770 نگرفتم. که البته همین 5750 هم تا الان خوب بوده.
حالا میخوام یه سیستم برای خواهرزاده ام که 9 سالشه انتخاب کنم که قدرتش در حد قطعات سیستم خودم باشه اما بجاش قطعات جدیدتر بخرم و درصد بیشتری از بودجه برای کارت گرافیک باشه.
اگه صلاح دونستید ترجیح میدم سی پی یو و کارت گرافیک همون amd باشه، ولی روی amd تعصب ندارم و اگه اینل و انویدیا بهتر باشه میخرم. چون قیمت قطعات خیلی بالا رفته برای صرفه جویی مادربرد رو از ازراک انتخاب کنید بهتره. و هم چنین گرافیک کمی از 5750 قویتر باشه.
مشکلم بیشتر تو انتخاب سی پی یو، مادربرد و گرافیک هست. اگه میشه بیشتر از یک مدل برای هرکدوم معرفی کنین.
از نظر بودجه محدودیت دارم و حداکثر 1,500,000 تومن برای سیستم کامل که علاوه بر قطعات بالا شامل مانیتور، ماوس، کیبرد و یه اسپیکر خیلی ارزون میشه میتونم خرج کنم. اگه کمتر هم شد که خیلی خیلی بهتره.
میخواستم یه مانیتور سایز 17 مناسب هم معرفی کنید. اگه بزرگتر هم باشه که چه بهتر! ال جی نباشه بهتره چون ازش خوشم نمیاد. در مورد سی پی یو، برای بازی فرکانس بیشتر مهمه یا تعداد هسته؟
لطفا قیمت قطعات رو هم اعلام کنید.
هر نکته دیگه هم که لازمه لطفا بگین.
لطفا زودتر کمک کنین!
ممنون از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید






پاسخ با نقل قول
Bookmarks