SajjadKhati (05-04-14)
سلام بر دوستان و اساتید محترم
بنده یک سیستم میخوام جمع کنم که خیلی سبک و ساده که فقط روش ویندوز 8 نصب کنم و برم اینترنت، هیچ کار دیگه ای نمیخوام باهاش بکنم، نه بازی نه حتی فیلم، برای این کارها لپ تاپ خوبی دارم خدارو شکر، دوستان یک کیس با قیمت پایین و امکانات حداقل معرفی کنن، یعنی اصلا هارد مثلا یه هارد 80 یا کمتر هم کارم را راه میندازه، گرافیک اینا هم نمیخوام همون آنبرد باشه کافیه، فقط رم DDR3 میخوام و سیستم ترجیحا 64 بیت باشه، حتی سی دی درایو و اینا هم نمیخوام، بازم تاکید میکنم خیلی ساده و ارزان باشه، دوستان مدل و قیمت را لطف کنن ممنون میشم (کیس، مادربرد، سی پی یو، رم، هارد و اگه بازم چیزی نیازه بفرمایید)
سپاس
SajjadKhati (05-04-14)
|
چقد میخای هزینه کنی؟
کیفیت قطعات برات مهم نیست ؟ (مثلا رم و مادربرد و ...)
سیستم به روز باشه یا نه؟
چون به روز نباشه ، هنوز ارزونتر درمیاد اما پیشنهادم اینه که به روز بگیری چون ممکنه در آینده بخای ارتقاء بدی و هم ته تفاوتش با سیستم به روز از 50 تا 100 تومنه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-04-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (05-04-14), mehrdad_ab (08-04-14), tolin (05-04-14)
والا من دقیق از قیمت ها اطلاع ندارم، میگم که شما از هرچی پایین ترین و ساده ترینش رو بفرمایید چون اصلا نیازی به سیستم قوی ندارم، نه کیفیت مهم نیست
SajjadKhati (05-04-14)
خوب یه حدودی رنج قیمت رو حداقل بگو؟
سیستم به روز باشه یا نه؟
چون به روز نباشه ، هنوز ارزونتر درمیاد اما پیشنهادم اینه که به روز بگیری چون ممکنه در آینده بخای ارتقاء بدی و هم ته تفاوتش با سیستم به روز از 50 تا 100 تومنه
*MoJtAbA* (05-04-14), SajjadKhati (05-04-14), tolin (05-04-14)
اینکه گفتم DDR3 و 64 بیتی باشه درواقع یعنی به روز باشه، خب شما به روز را بفرمایید، رنج هم من اصلا نمیدونم، مثلا 500 تومن؟ بیشتر؟ کمتر؟ نمیدونم والا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (05-04-14)
|
خب برادر من شما مثلا ارزونترین سی پی یو 64 بیتی رو بگو مثلا دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (05-04-14)
یک سیستم خوش قیمت بهتون لیست میدم
Intel Pentium G3220 190
GIGABYTE GA-H81M-S2PV 210
KINGSTON - 4GB - 1333 110
GREEN - GP330A-SP 100
CASE BLACK 43
dvd/rw lite-on 46
*MoJtAbA* (05-04-14), mehrdad_ab (08-04-14), SajjadKhati (05-04-14), tolin (05-04-14)
خیلی ممنون از شما، یعنی همین ها برای یک سیستم کافیه دیگه چیزی نیاز نیست؟ بعد شما خودتون فروشنده هم هستین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (05-04-14)
البته هارد فکر کنم معرفی نکردین به جاش دی وی دی درایو معرفی کردین که نمیخوام
SajjadKhati (05-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks