با مونیتور یا بدون مونیتور
با چه نرم افزارهایی کار میکنید ؟
کارت صدای تخصصی دارید یا نه ؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
DOOM999 (16-08-16)
کاربر شهرسختافزار
کارت صدا اکسترنال حرفه ای دارم و هارد دو ترابایت هم دارم
از نرم افزار های اف ال استادیو و کیوبیس و ابلتون لایو هم استفاده میکنم و ضبط ساز هم خیلی کم پیش میاد که داشته باشم
- - - Updated - - -
بدون مانیتور
corei7 6700k
Gigabyte GA-Z170X-UD3
ram 2*GSkill Ripjaws V 16GB DDR4 3000MHz CL15 Red
vga gigabyte 750ti 2gb ddr5
ssd 250gb samsung 750 evo
case cooler master k550
power g650 cooler master
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 120V
DOOM999 (16-08-16), mohammad- (16-08-16), SajjadKhati (16-08-16), salpc (17-08-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین
خرید کارت گرافیک واجبه به نظر شما چون من اهل گیم نیستم بهم گفتن که احتیاجی نیست کارت گرافیک بخری؟
نظرتون در مورد MB ASUS H170 USB3.1 چیه؟
کارت گرافیک دلیلش برداشتن بار پردازش گرافیکی از روی پردازنده هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بردی که پیشنهاد دادم را بیشتر قبول دارم . باز میل خودتون هست .
DOOM999 (16-08-16), mohammad- (16-08-16), SajjadKhati (16-08-16)
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
سیستمی که مهندس امید گفتن بهترین سیستمه یعنی حرف نداره فقط اون هارد دو ترابایتی که گفتین خودتون دارید چون بانکهای تحت کانتکت و سمپلهارو توش میریزی باید سرعت قابل قبولی داشته باشه .من خودم 6 7 سالیه با کیوبیس کار میکنم زیاد تست میکنم تو لود وی اس تی ها علاوه بر پردازنده حجم رم و سرعت هارد خیلی تاثیر داره.ولی توگیم سرعت هارد زیاد تاثیرگزار نیست. با این سیستمی که امید جان نوشتن اگه میتونستی Samsung 850 EVO 1TB بگیری بعد وی اس تی هاتو تو اون بریزی سرعتت میشد سرعت نور .
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 16-08-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوستان نظرتون در مورد این سیستم چیه؟
MB ASUS Z170-A USB3.1
CPU INTEL I7 6700K
RAM GSKILL 16G 2400
SSD PATRIOT 240G IGNITE
CASE DEEOCOOL DUKASE
POWER COOLERMASTER B700W
CPU COOLING HIDRO 1151
SajjadKhati (18-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان زمان مناسبی برای خرید نیست چون قیمت ها خیلی بالا کشیده
هر موقع قیمت ها تعدیل شد و از این حالت کاذب در اومد اون وقت بهتر می شه تصمیم گرفت
AMD>INTEL (18-08-16)
تمام مواردی که پیشنهاد به شما دادم .حاصل تجربه چند ساله و عمری در این کار گذراندن هست .جایگزین کردن باید بر اساس شناخت از قطعات باشه . برای کار شما به میزان نویز ایجاد شده از قطعات هم باید توجه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks