خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مورد 1)
شما بایستی قبل از نصب SSD رو به 2پارتیشن تبدیل کنید، یک پارتیشن رو شروع به نصب ویندوز کنید.پارتیشن بعدی هم در دفعه ی بعد ویندوز دوم رو نصب کنید. اگر اشتباه نکنم این شکلی بهتره. هرجور خودت صلاح میدونی پارتیشن بندی کن.1- ابتدا ssd رو می ذارم توی اون قاب و وصلش می کنم به پورت ساتا و پاور و کابل های هارد رو جدا می کنم بعد سیستم رو که روشن کردم می رم توی بایوس اون قسمت رو میذارم روی AHCI
بعد ویندوز رو از روی فلش یا دی وی دی روی samsung 850 evo 250GB نصب می کنم بعد از نصب می رم اون رو به دو پارتیشن تقسیم می کنم (اینجا شما بفرمائید که این 233 رو یک 133 برای خواهرم و یک 100 برای خودم بگیرم بهتره یا باز نظر خاصی دارید)
دلیل اینکه بخوبی نمیتونستم توضیح بدم اینه که یه سری چزا آزمون و خطایی هستند، بایستی حتما چندساعتی وقت بزارید تا بخوبی پیچ و خمش دستتون بیاد. مطمئنا مشکلی در این زمینه نخواهید داشت.
2) نه،هیچ نیازی نیست برای بازی هارد 7200 تهیه کنید. ببینید شما در حال بازی ماکزیمم نهایت انتقال اطلاعات به 180 مگابایت میرسه اونهم برای بازی های سطح بالا روی رزولوشن 4کی ، در اصل چیزیکه برای بازی مهمه iops یا توانایی ورودی و خروجی بیشتر اطلاعات در هر یک ثانیه هست.یعنی مثلا در یک ثانیه فقط 1دانه اطلاعات به حجم 180 مگابایت وارد یا خارج بشه بهتره، یا در عرض 1ثانیه، هزار قطعه اطلاعات به حجم 180 کیلوبایت وارد یا خارج بشه؟! قطعا مورد دومی بهتره بخصوص برای بازی و ویندوز.توی بازی هم تاثیری که کارت گرافیک داره، بهیچوجه اس اس دی نداره، تاثیر اس اس دی در بازی فقط بیشتر در یک مورد هست» Load شدن مراحل بازی. وگرنه داخل خود بازی بودن یا نبودن هارد پرسرعت یا اس اس دی،تاثیری نداره.
بخصوص هارد بین 7200 تا 5400 واقعا تفاوتی ندارن.چراکه iopsـشون تقریبا هر دو حدود 75 هست و در مقابل اس اس دی که بیش از 10000تا80000 هستش، هیچی نیست.
من Seagate SkyHawk 1TB Surveillance 64MB یا WD Blue یا WD Green رو پیشنهاد میدم. WD Red بهترین مدل هارد هستش که واقعا الکی گرونه.WD Purple تعریف خاصی ازش نشنیدم و تست نکردم و اطلاعی ندارم.توشیبا هم به قول یکی از دوستان میگن پیشنهاد نده کسی بخره،منم دیگه پیشنهاد نمیدم.
3)لیون که معتبر هست، آریا کامپیوتر من ازش خرید نداشتم ولی بنظر معتبر میرسه. میخوای خیالت راحت باشه از لیون بخر.
4)بهش میگن SSD Bay یا Bracket، خیر در جعبه ی 850Evo این وسیله رو نگذاشتن ولی در جعبه ی Kingston uv400 چنین چیزی هستش.فکر میکنم حدود 20تومن باشه من سفارش ندادم ولی قبلا قیمتش این شکلی بود.مدل های مختلفی دارن ولی همشون یکی هستن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرچ کن:
SSD Bracket Crucial Desktop 3.5 to 2.5
5) بله مشکلی نیست نگران نباش ساپورت میکنه.
6) پاورت رو چک کردم خودش کابل پاور ساتا داره (4عدد) و نیازی به تبدیل خاصی نیست و ازین بابت بعید میبینم مشکلی پیدا کنی هرچند پیشنهاد میکنم اگر میخوای ارتقا سیستم بدی،پاورت رو ارتقا بده حتما.
Green GP535A Power
7) بله توی مشخصات اس اس دی سامسونگ در دیتا شیت پایین هم گذاشتم، نوشته 75ترابایت برای مدل های 120 و 250 گیگ، مدل 500 گیگ رو نوشته 150 ترابایت. توی ذهن بنده مدل 500 گیگ بود چون همراه با کروشال 750 گیگ داشتم توضیح میدادم برای همین.
http://www.samsung.com/semiconductor...et_Rev_3_1.pdf
8) میتونم به جرات بگم خیلی چیزایی که میشنویم کذب هست.الکی همینجوری از سر باد هوا بیان میکنن، از طرفی LightScribe که 4ساله کلا از بین رفته، و دیسکاش هم که اصلا وجود ندارن و عملا بدرد نمیخوره و هیچ ارتباطی هم به قدرت لیزر و این صحبت ها نداره.این نظر بنده هستش.
M Disk هم که کاملا یه چیز تبلیغاتیه چیزی به اسم دیسک هزار ساله نداریم عمر دیسک متوسط 5تا10سال هست بستگی به کیفیتش داره.
قربونت برمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در خدمتتون هستم هر سوالی داشتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks