برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحات شما عالی بود ما تو آسمون ها دنبالت می گشتیم که انقدر قشنگ و واضح آدم رو راهنمایی می کنی
بزار برات توضیح بدم
من خواهرم رشتش مهندسی کامپیوتر نرم افزاره و باید براش ویندوز 64 بیت نصب کنم به اضافه visual studio 2017 و sqlserver 2016 و photoshop و dreamweaver و ... خلاصه انواع نرم افزارهای سنگین که به درد من نمی خوره تقریبا ویندوز هنگ می کنه
من هم خودم از ویندوز 7 32 بیت استفاده می کنم چون یک نرم افزار دارم که درایورش که کرکش هم حساب می شه فقط توی ویندوز 7 32 بیت کار می کنه و پروژه هام رو با اون ساختم و تا تکمیلشون باید از همون استفاده کنم بنابراین برای اینکه سرعت ویندوز خودم زیاد باشه و از اون طرف اون همه نرم افزارهای سنگین اذیتم نکنن دو تا ویندوز نصب می کنم یکی 32 برای خودم و 64 برای خواهرم
پس یکبار مراحل رو میگم اگه هرجاش اشتباه بود شما تصحیح بفرمائید
1- ابتدا ssd رو می ذارم توی اون قاب و وصلش می کنم به پورت ساتا و پاور و کابل های هارد رو جدا می کنم بعد سیستم رو که روشن کردم می رم توی بایوس اون قسمت رو میذارم روی AHCI
بعد ویندوز رو از روی فلش یا دی وی دی روی samsung 850 evo 250GB نصب می کنم بعد از نصب می رم اون رو به دو پارتیشن تقسیم می کنم (اینجا شما بفرمائید که این 233 رو یک 133 برای خواهرم و یک 100 برای خودم بگیرم بهتره یا باز نظر خاصی دارید)
دوباره ویندوز 32 بیت رو برای خودم روی پارتیشن دوم نصب می کنم
چون می خوام یک هارد یک ترابایت دیگه بگیرم هم کابل این هارد نو و هم کابل هارد قبلی رو به مادربرد وصل می کنم و دوباره سیستم رو روشن می کنم و از روی ssd وارد ویندوز می شم و دو تا درایو ویندوز روی هارد قدیمی رو فرمت می کنم
2- من می خوام بازی هام رو مثل fifa و need for speed رو روی هارد نصب کنم اما گفتن برای بازی باید دور هارد 7200 باشه از اون طرف اون دو تا هارد رو برای آرشیو می خوام ولی به خاطر بازی فکر کنم باید 7200 بگیرم برای همین بین این 2 هارد موندم که کدومش رو بخرم
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB WD10EZEX (2011 2012)
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB ST1000DM003 (2011 2012)
این دو تا هارد 7200 و محصول سال 2011 یا 2012 هستن و 5 ساله تو انبار موندن و ممکنه آسیب دیده باشن به هر دلیلی آیا صلاحه محصول 5 سال پیش رو بخرم
هارد های زیر هم هستن که مثل اینکه 5400 rpm هستن ولی محصولات جدید هستن و ممکنه با کیفیت تر باشن
Seagate Barracuda 1TB 64MB ST1000DM010
Seagate SkyHawk 1TB Surveillance 64MB
Seagate Surveillance HDD 1TB 7200 RPM 64MB
WD Purple 1TB 64MB
برای من کیفیت و طول عمر و کم صدا بودن مهمه چون پروژه ها رو روش می ریزم که ساعت ها براش زحمت کشیدم
3- از لیون کامپیوتر خرید کنم یا از آریا کامپیوتر کدوم معتبر هست چون آریا کامپیوتر یه سایت درب و داغون داره که مثلا تو جستجوش می نویسم رم فلان هر چی رم تو سایت هست رو لیست می کنه
4- به اون وسیله ای که ssd رو توش می ذارن می گن ssd باکس چون من می خوام آنلاین سفارش بدم اسمش رو بدونم مگه نباید روی خود ssd باشه مثلا samsung 850 evo 250 اون رو روی خودش نداره باید جدا سفارش بدم؟ قیمتش چنده؟
5- یه کارت گرافیک دارم 9500GT اون روی مادربردهای جدید مثل b150 یا b250 و ... می تونه قرار بگیره یعنی از نظر درگاه یکی هستن
6- اون کابلی هم که عکسa رو گذاشتی یکیش 4 تاییه و یکیش بزرگتره از هر طرف می شه به پاور وصلش کرد (مدل پاور Green GP535A)
7- تو مشخصات ssd سامسونگ نوشته 75 ترابایت ولی شما فرمودی که 150 ترابایت یعنی واقعا می شه تا 150 ترابایت رایت کرد پس چرا سامسونگ نوشته 75 ترابایت و در مدل pro نوشته 150 ترابایت
8- یه دی وی دی رایتر خوب هم بهم معرفی کن خودم موندم بین دو تا دی وی دی رایتر
LG GH24NS95
ASUS 24X
مدل ال جی یه چیزی داره به نام M-DISC که می شه دیسک های با طول عمر 1000 ساله رایت کرد حالا 5 سال هم عمر کنه ما راضی هستیم ولی من هر چی گشتم نتونستم ببینم دی وی دی هاش رو از کجا می شه خرید و قیمتشون چنده به اضافه اینکه دی وی دی رایترهای ال جی گارانتی یکسال تعویض دارن نمی دونم یعنی اینکه اگه 100 تا دی وی دی رایت کردیم و خراب شد قبل از یکسال یکی دیگه نوبهمون می دن که الته ممکنه تعمیر کرده باشه ولی از هیچی بهتره باز شما چی صلاح می دونی
کلا یه دی وی دی رایتر چند تا رایت می کنه با توجه به تجربه ای که دارید
وی دی رایتر LG GH24LS50 هم هست که light scribe داره و می شه روی دی وی دی های مخصوص عکس یا نوشته ای هک کرد که بعضی ها می گن لنز قوی تری دارن و اگه این رو بخریم و روی دی وی دی چیزی هک نکنیم در عوض بیشتر رایت می کنن

Bookmarks