حقیقتش مقداری گیج شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) چرا یک ویندوز نصب نمی کنید، و 2تا یوزر داخلش نمی سازید؟ اینجوری بهتره.ولی هرجور خودتون صلاح میدونید عمل کنید.
.......... حقیقتش یک سری توضیحاتی نوشتم و احساس کردم دارم اشتباه راهنمایی میکنم و پاکش کردم.
اگر میتونید یکم واضح تر توضیح بدید دقیقا چی میخواین چون دقیقا نمیدونم هدف از این کار چیه که بتونم بهتر راهنماییتون کنم.عذر خواهی میکنم.
بصورت کلی اگر خواستید SSD بخرید و بر روی اس اس دی ویندوز نصب کنید، حتما اول کابل های هارد رو جدا کنید و اس اس دی رو نصب کنید و ویندوز نصب کنید، بعد از نصب ویندوز بر روی اس اس دی، سپس کابل های هارد رو بزنید.چون اس اس دی و درایو های جدید از کابل SATA استفاده می کنند، حتما گزینه AHCI فعال باشد.
نکته بعدی اینکه: بهترین کار برای مشکل شما، اینه که از نو پارتیشن بندی کنید.خیالتون خیلی زیاد راحت تر میشه.
2) آره اس اس دی اندازه اش 2.5 اینچی هست و هارد های معمول 3.5 اینچی هستند.کیس شما جا برای اس اس دی نداره ولی معمولا همراه با اس اس دی چنین چیزی ارائه میشه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر توی جعبه اش نبود،توی بازار هرجا بری راحت گیرت میاد بگو تبدیل میخوام برای اینکه اس اس دی رو جای هارد بزنم واسه کیس که راحت جا بگیره. چنتا پیچ هم همراهش هست. اس اس دی رو میبندی روی این، و این رو درون کیس قرار میدی.نگران این موضوع اصلا نباش.
3) این کابل هاش هست:
کابل سمت راست SATA هست. کابل سمت چپ برای برق (پاور) هست.
در عکس پایین هم همون کابل پاور رو مشاهده می کنید که از 4پین Molex تبدیل شده به پاور ساتا.یعنی همه ی درایو های ساتا از این مدل کابل برق میگیرن :
امیدوارم این توضیحات بدردتون خورده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks