1- الان من یه هارد 1 ترابایتی دارم که دو تا ویندوز روی درایو های C و L نصبه شما ببینید روشی که من در نصب ویندوز می خوام پیش بگیرم درسته یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام دو پارتیشن 100 و 133 گیگ روی ssd بسازم و دو تا ویندوز روش بریزم ابتدا در بایوس یک قسمت رو باید بزارم روی ahci و بزارم ویندوز از روی هارد بوت بشه بعد ssd رو به دو پارتیشن تبدیل کنم و از روی ویندوزی که روی هارد دارم ویندوز رو روی دو پارتیشن ssd نصب کنم
دلیل: موقع پارتیشن بندی هارد یه اشتباهی کردم و پارتیشن ها اشتباهی پارتیشن بندی شدن و من بعدا drive letter رو تغییر دادم مثلا درایو E من در اصل آخرین پارتیشن منه که چون برای خواهرمه نمی تونم اسمش رو دست بزنم چون می دونه E مال اونه نمی تونم به letter واقعیش که L هست برگردونم چون ترتیبی که در ذهنمون بوده به هم می خوره
نکته دیگه اینه که وقتی الان ویندوز رو از روی فلش یا سی دی روی درایو L نصب می کنم وقتی وارد ویندوز بشم دیگه درایو L رو به عنوان ویندوز نمی شناسه و اون را به نام C می شناسه و ترتیب همه پارتیشن ها هم به خالت درستش تغییر می کنه که می شه letter همش رو تغییر داد الا درایو C رو که نمی تونم به L تغییر بدم یعنی چه از ویندوز خواهرم وارد ویندوز بشم و چه از ویندوز خودم باید درایو ویندوز من L نشون داده بشه که با نصب از روی فلش این ترتیب به هم می خوره اما اگه از روی یک ویندوزی که همون ترتیب رو داره نصب کنم این ترتیب حفظ می شه مگه اینکه یه هارد یک ترابایت بگیرم و کل اطلاعاتم رو بریزم روش و از دوباره پارتیشن بندی کنم
2- کیس من magnum 2 است و الان هارد یک ترابایتی رو می ذارم در جای مخصوصش خوب samsung 850 evo 250 به نظر میاد که نازکه و چطوری توی اون جا قرارش بدم که نیفته
u.PNG
3- ssd دو تا کابل داره یکی sata که می ره سرجای خودش روی مادربرد و یکی هم برای برقه می شه عکس سر اون قسمتی که برق داره رو برام بذاری ببینم چه شکلیه

Bookmarks