خواهش می کنم دوست عزیز.
عمر اس اس دی معمولا از 100ترابایت نوشتن شروع میشه. معمولا سامسونگ EVO 850 حدود 150ترابایت هست، و Crucial mx300 حدود 220 ترابایت هست.خیلی بیشترش هم داریم. (1ترابایت = 1000 گیگابایت)
ولی تصور کن 100ترابایت یعنی اگر هر روز 50گیگابایت مستمر بریزی و پاک کنی روی SSD ، اگر هر روز اینکارو انجام بدی، حدود 5.5سال طول میکشه تا بتونی به پایاین عمر اس اس دی برسی،اس اس دی که برای شما معرفی کردم 100ترابایت عُمر داره.از طرفی وقتی میگن عمرش تمام میشه این نیست که در جا میسوزه،بلکه به مرور کاهش سرعت پیدا میکنه و شما متوجه میشی که کم کم بایستی عوضش کنی.مطمئن باش تا 10سال براحتی جواب میده و تا اون موقع قطعا هاردت زودتر میسوزه تا اس اس دی!

نکته: هرچقدر حجم SSD بیشتر باشه، طول عمرش هم بیشتره برای همینه من 120 گیگ پیشنهاد ندادم چرا چون 50TB Write داره.عمرش نصف هست. هرچقدر حجم SSD بیشتر باشه، سرعتش هم مقداری افزایش پیدا میکنه.برای همین کلا 120 گیگ و حجم پایین SSD ، دیگه خریدش اشتباه هست.
نه اصلا نیاز به ویژگی خاصی نیست، درواقع تمام مادربورد ها دیگه براحتی از اس اس دی پشتیبانی کامل میکنن و بوت شدن و ساپورت بصورت کامل کامل هست.

حدودا با GT 730 برابری میکنه.حدودا در حد گرافیک های 250تومنی هست.
میتونی بازی هایی مثل Dota 2 رو بر روی فول اچ دی روی ستینگ آخر انجام بدی.بازی هایی مثل فوتبال هم راحت اجرا میکنه. ولی برای بازی های سنگین باید ستینگ رو روی کمترین بزاری تا اجرا بشه.
سعی کن رم هایی با باس 2400 تا 2666 تهیه کنی،تاثیر 10%ـی روی قدرت گرافیک درون سی پی یو دارند.
به گرافیک های داخل سی پی یو میگن iGPU که ویدیو های زیادی در یوتیوب ازش هست. سرچ کن hd 630 test game واست میاد.

ممنونم . این ترکیب هارد و حافظه ssd خیلی جالبه برام. تحقیق کردم یکی دو تا سوال برام پیش اومد ممنون میشم راهنمایی کنید:

1. اینکه کلا معایب این ترکیب چیه؟ یعنی نکات ضعف خاصی نداره تو شرایط خاص؟
2. الان ssd از چه پورتی وصل میشه به بورد؟ ساتا3، m2 یا...؟
3. من این متن رو تو یه سایتی خوندم ولی متوجه منظورش نشدم. احساس کردم یه نقطه ضعف هست برای ssd. منظورش چیه؟ :
نرم‌افزار انتقالی

برخی درایوهای SSD به همراه نرم‌افزاری ارائه می‌شوند که به شما برای انتقال اطلاعات هارددیسک به درایو SSD جدید کمک می‌کنند. ممکن است بگویید این کار نیازی به نرم‌افزار نداشته و به‌سادگی با کپی کردن فایل‌ها می‌توان به انتقال اطلاعات لازم پرداخت. مشکل زمانی رخ می‌دهد که شما بخواهید درایو بوت را به SSD منتقل کرده و سکتورهای بوت را عیناً روی درایو SSD نیز داشته باشید. عملیات کپی درایو حاوی سیستم‌عامل باید خارج از محیط ویندوز صورت گیرد و به همین خاطر یک نرم‌افزار مخصوص برای انجام این کار نیاز خواهد بود.