سلام دوست عزیز.
این سیستمو دست دوم میخواهید تهیه کنید؟ چون خیلی قدیمی هست و چیپ 41 دوسال پیش رو بورس بود!
فقط کیس میخواهید یا سیستم کامل؟ و سقف بودجه؟
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام و خسته نباشید.
می خواستم منو برای این سیستم راهنمایی کنید:
mb:ep41t ddr3
cpu:intel 2/9 c2d 7500
رم:2*2 ddr3 king max
hdd:seagate 500gb
vga:giga gt250 1gb ddr3
پاور:green gp 685b
اول اینکه من این سیستمو برای بازی و مصارف معمولی خانگی می خوام چطوره؟قطعه جایگزین رو بگین.دوم اینکه ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
nima_hl (13-02-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیز.
نه این سیستمو نو می خوام بخرم.سیستم کامل می خوام.تا سقف 850000 تومان.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانگونه که over_cracker گرامی فرمودند این مادربرد و پردازنده کاملا از رده خارج هستند و خریدشون توصیه نمیشه
رمها و هارد دیسک انتخابی بد نیستند
گرافیک کارت انتخابی مناسب نیست و با قیمت تقریبا برابر gts 450 میتونید خرید بفرمائید
پاور انتخابی برای این سیستم زیاده
پیشنهاد میکنم با این بودجه و کاربری از پلتفرم amd خرید بفرمائید
متاسفانه پردازنده amd طی این 2-3 روزه در بازار نایاب شده ولی قراره بار جدید تا 2-3 روز آینده در بازار پخش بشه
اگر لیست دقیق و مطابق با موجودی بازار نیاز دارید بایستی تا آخر هفته صبر بفرمائید ولی اگر لیست حدودی میخواین بفرمائید تا تقدیم کنم
bert (13-02-11)
کاربر شهرسختافزار
برای سیستم کامل.مرسی
کاربر شهرسختافزار
یه لیست خوب برای من از یک سیستم کامل بدین.
|
|
lg w2261vp ~227برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mouse + key +speaker ~40
Asrock 770DE3L ~66
phenom ii x4 925 ~133
2*2 elixir 1333 ~ 56
gainward 460Gtx 1GB ~225
case melody ~20
power green 635b ~100
lite on /teach dvd ~26
seagate 7200.12 500gb 46
اگر مبلغ زیاد شد پاور را 600 tonb بردارید که حدود 20 تومن ارزانتره
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتون
کاربر شهرسختافزار
اگه اون 20 تومان هم کم کنیم میشه 9019لطفا از 850 بیشتر نشه.
به نظرتون تا اخر هفته صبر کنم؟
لطفا به جای پست زدن برای تشکر از کلید زیر پستها استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما بابت اشتباه در جمع پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر تهرات تشریف داشته باشید مونیور با گارانتی شرکتی میتونید تهیه کنید که قیمتش حدود 50 تومن ارزانتره
پاور هم گرین 530A-EU تهیه بفرمائید برای این سیستم کفایت میکنه
الان زنگ زدم بازار برای مانیتور و گفتم آمار مونیتورهای موجود را برام در بیارن
یه مدل lg led 2240s پیشنهاد دادن با قیمت حدود 190 تومن که متاسفانه زمان تاخیر 5 میلی ثانیه داره و زیاد برای بازی مناسب نیست
استعلام قیمت مونیتور را بهم دادن یه لیست جدید براتون مینویسم ولی شما با مطالبی که بالا عرض کردم و با کم کردن بودجه کیبرد ، موس و اسپیکر میتونید با مبلغ 850 سیستمتون را خرید کنید
bert (13-02-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks