پاسخ: سیستم جهت کار با ادوبی تا 5 میلیون
نقل قول:
فرقی ندارند . ربطی به برند ندارند . این کارتها بدرد کسانی میخوره که قصد دارند از خنک کننده های کاستوم استفاده کنند .
خنک کننده CPU هم نیاز دارید که حداقلش VORTEX PLUS هست . از خنک کننده های سنگین وزن مثل بعضی از مدلهای ترمال رایت که توسط گرین عرضه میشوند هم نباید استفاده کنید . چون باعث مشکل برای پردازنده و مادربرد میشه .
خنک کننده رو تو لیست گذاشتم دیگه، Green GLACIER 120 GLC120-A AiO Liquid Cooler
منظور شما اینه که به جای این ، از خنک کننده بادی استفاده بشه ؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ، اول اینکه 6700K با 6700 تفاوت عملکرد دارند (توی بنچمارک ، اون امتیاز 10000 و اون یکی 11000 رو داره یعنی 1000 واحد اختلاف دارن ولی خوب ارزش هزینه کردن ، به خودتون بستگی داره)
بعد اینکه واتر کولر اصلا اصلا لازم نداره دوست عزیز مخصوصا اینکه سیستم واسه اورکلاک نیست . من خودم i5 4460 که 84 وات هست رو با خنک کننده ی Archer که 20 تومنه دارم ، توی فول لودش به 70 درجه نرسید هیچ وقت . چه برسه به 6700 ای که 65 وات هه . به نظرم یه کولر بادی 50 تا حداکثر 80 تومنی کاملا کافی (البته با انتخاب مادربرد خوب)
اگه میتونین (که همونطور که توی پیشنهادم مشخص بود که بودجه تون میرسه) رم 32 گیگ بگیرین چون قطعا میدونین که افترافکت رم خوره
گرافیک MSI GTX 1070 Founders Edition 8GB GDDR5 مدل مرجع هست و مدل های مرجع خنک کنندگی بسیار ضعیفی دارن و بسیار داغ میکنن مخصوصا توی فول لود . شما هم که کار گرافیکی دارین و اغلب اوقات گرافیک فول لود میشه (پیشنهادم برند گیگاست که خنک کنندگی عالی ای رو ارائه میده)
سریssd تون 750 هه که هر چند ارزون تر ولی عمرش کمتر از سری 850 هست
معمولا گرافیک کارها ، هارد بالایی نیاز دارن (واسه همین قبلا 2 ترا پیشنهاد دادم که طبق سلیقه تون یه ترا انتخاب کردین)
مانیتور مورد نظرتون هم قیمت 615 تومنه
اینطور که تحقیق کردم نسخه اورکلاک در استفاده عادی، برتری خاصی نسبت به نسخه معمولی ندارن و ارزش 100 تومن هزینه بیشتر رو نداره.
در مورد واتر کولر دلیل انتخابم این بود که محل قرار گیری کیس یه مقدار بسته هست و احتمالا زود گرم میشه حس کردم واتر کولر عملکرد بهتری داره. ضمن اینکه تو همین سایت خوندم که خنک کننده های بادی، هوای گرم رو از کیس خارج نمی کنن و همین باعث گرم شدن فضای داخل کیس میشه ولی خنک کننده های آبی چون پشت کیس نصب میشن، گرما رو کاملا خارج می کنن.
در مورد کارت گرافیگ نسخه فاندر اینطور که شما می گید باید نسخه گرونتر رو بخرم :1.: حالا غیر از فاندر چه نسخه های دیگه هست از این کارت ؟
هارد هم 1 کافیه مانیتور هم قیمت مغازه پرسیدم زیر 600 بود.
نقل قول:
اینطور که تحقیق کردم نسخه اورکلاک در استفاده عادی، برتری خاصی نسبت به نسخه معمولی ندارن و ارزش 100 تومن هزینه بیشتر رو نداره.
در مورد واتر کولر دلیل انتخابم این بود که محل قرار گیری کیس یه مقدار بسته هست و احتمالا زود گرم میشه حس کردم واتر کولر عملکرد بهتری داره. ضمن اینکه تو همین سایت خوندم که خنک کننده های بادی، هوای گرم رو از کیس خارج نمی کنن و همین باعث گرم شدن فضای داخل کیس میشه ولی خنک کننده های آبی چون پشت کیس نصب میشن، گرما رو کاملا خارج می کنن.
در مورد کارت گرافیگ نسخه فاندر اینطور که شما می گید باید نسخه گرونتر رو بخرم :1.: حالا غیر از فاندر چه نسخه های دیگه هست از این کارت ؟
خنک کننده ایرکولینگ را به خنک کننده واتر کولینگ مخصوصا مدلهای 120 میلی ترجیح میدم . این را هم در نظر داشته باشید عمر مفید این واتر کولینگ ها 3 سال هست . چون کولنت داخلشون شارژ نمیشه .
گرافیک هم این رو بگیرید 1.920
Inno3D iChill GTX 1070 OC AirBoss X3
نقل قول:
6700K بخاطر توربو فرکانس 4.2GHz اش نسبت به 6700 که توربو فرکانس اش 4GHz هست ، این تفاوت رو دارن (در استفاده ی عادی) که میشه گفت ارزش هزینه ی صد و خردی رو نداره ولی اگه هزینه برسه هم بد نیست (بستگی به خودتون داره)
واتر کولر هم خرج اولیه ی اضافی هست برای این سیستم و هم خرج نگهداری داره . کار انتقال گرما از کیس رو فن های جداگانه میکنن
گرافیک در اون رنج قیمت ، میشه مدل ZOTAC GTX 1070 AMP Edition 8GB با قیمت 1.890 رو پیشنهاد کرد
اقا من قصد فضولی وسط بحث رو ندارم..ولی تجربه الان من
1. قدرت رم پردازشگر هر چی بیشتر بهتر ینی رو سقفش 8 مگ البته نمیدونم 1151 ها کدومشون 8 مگ کش دارن.
2. پردازشگرهای سری K ده درصد سرعت بیشتر تو بارگزاری اطلاعات بهت میدن که زیاد جلب توجه نمیکنه تو زمان مصرف ولی اگر دوستدار همین 10 درصد هستی مجبوری علاوه بر پرداخت تفاوت قیمتشون یه کولر سی پی یو بگیری که دیگه نصبش با سری K اختیاری نیستش و حتما لازمت میشه بازم 500 تومن خرج میزنه رو دستت .یه مادربردی هم داشته باشی که این اورکر دن اوتوماتیک رو کنترل کنه ینی خریدن سی پی یوش به تنهایی زیاد کاربری نیستش باید مادربردت هم از سیستم اتومات سی پی یو پشتیبانی بکنه که بتونی کاملا ازین گزینه استفاده بکنی.
تو ادبی ها افتر از رم و پریمیر از کارت گرافیک کار میکشن برای رندر هیچکدومون بیشتر از 3.500گیگ سیی یو رو در گیر نمیکنن پریمیر هنگام کار8 گیگ و افتر تا 20 گیگ رم در گیر میکنن البته با احتساب رم پریویر که میتونی با زدن شورت کاتش از روی نرم افزار رم رو خالی کنی که یه چیزی میشه بین 4 تا 12 گیگ حداکثر.
3. از برند ایسوس بیرون نیا هم مادربرد هم کارت گرافیک
4.یه کارت گرافیک 4 گیگی DDR3 هم کارت رو راه میندازه(برای افتر حتما لازمه چون بعضی گزینه های سه بعدیش فقط با کارت گرافیک کار میکنه) البته نه همش
5.کلا برای خروجی نهایی ویدویی در همه نرم افزارهای ادوب شما از ادوب اینکودر استفاده میکنی.که سقف مصرف رمش 8 گیگ هستش و اصلا از کارت گرافیک استفاده نمیکنه پس مباحث کارت گرافیک کلا در محدوده پریویو شما هستش که سرعت و کیفیت رندر رو در زمان ساخت تایین میکنن و هیچ تاثیری در رندر نهایی ندارن..اینا فقط در مورد نرم افزارهای شرکت ادوب بود بقیشو من نمیدنم
6. سقف میزان رزولیشن تصویرت رو هم اعلام که دوستان بتونن دقیق راهنماییت بکنن مثلا اینا که من گفتم برای فول اچ دی بود ینی حداکثر 1900*1080 برای 2k یا 4k همه چی تغییر میکنه..(مثلا گمون نکنم یه مانیتور 27 اینچی با وضوح تصویر 4K زیر 1 میلیون باشه که بدردت بخوره.)
تصویر زیر نتیجه بنچمارک اینترنتی نیست، بلکه توسط یک شرکت مستقل تهیه شده.
همینطور که می بینید زمان رندر بین کارت گرافیک 770 تا 980 تفاوت چندانی ندارد،
یک کارت 960 هم برای کار شما کافیه، بقیه هزینه رو صرف رم و هارد کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
البته مدیا انکودر از کارت گرافیک استفاده می کند.
دوست گرامی پیشنهاد من و تیم سخت افزار ادوبی این هست که پول گرافیک رو خرج هارد دیسک کنید.
در سرعت کار شما اول هارد دیسک اهمیت دارد، پردازنده، رم و کارت گرافیک الویت های بعدی هستند.
تا وقتی اطلاعات با سرعت مناسب خوانده نشوند، گرافیک کارایی ندارد.
- - - Updated - - -
The decoding of video footage is still handled by the CPU and not the GPU on the video card. So if you are using heavily compressed video, such as AVCHD or h.264, you will need a fast processor, since the video card won’t help with the decoding of the video. Also, keep in mind, that if you use a non-Mercury Playback Engine enabled plug-in or effect, the GPU on the video card won’t help you with rendering that effect
- - - Updated - - -
این مشخصات سیستم 2015 آقای هارم میلاد است که البته ایشون چند ماه پیش فوت کردند. مدیر سخت افزار ادوبی بودند.
خودتون ببینید چقدر هزینه صرف هارد دیسک کردند.
سلام
دوست عزیز ، هارد توی نرم افزارهایی که از کش استفاده میکنن مخصوصا برای نرم افزارهایی که Ram Preview دارن مثل افترافکت مهم هست ولی حتی برای افترافکت که توی بین اینا بیشترین استفاده از کش رو داره ، درجه ی اهمیت اش اصلا قابل قیاس با رم و مخصوصا پردازنده نیست
نقل قول:
تصویر زیر نتیجه بنچمارک اینترنتی نیست، بلکه توسط یک شرکت مستقل تهیه شده.
همینطور که می بینید زمان رندر بین کارت گرافیک 770 تا 980 تفاوت چندانی ندارد،
یک کارت 960 هم برای کار شما کافیه، بقیه هزینه رو صرف رم و هارد کنید.
کارت گرافیک هم بستگی به افکت و پلاگینی که از کارت گرافیک استفاده میکنه ، تا 5 برابر سرعت رندر رو افزایش میده نسبت به پردازنده
ولی اگه افکت ای از کارت گرافیک استفاده نکنه ، مشخص هست که تاثیری توی رندر نداره
اگر ایشان 60 درصد کارشان با افتر هست به نظر من فقط روی پردازنده هزینه کنند. گرافیک کارایی زیادی در این نرم افزار ندارد.