کوادرو ها برای رندرینگ طراحی شدند . درایور تخصصی دارند . به هر حال فعلا NVIDIA کوتاه اومده ولی برای کارهای رندرینگ کوادرو ها بهترین انتخاب هستند .نقل قول:
پ.ن : اگر میخواهید گیم هم انجام بدید بهتره همین کارت 1060 را تهیه کنید .
Printable View
کوادرو ها برای رندرینگ طراحی شدند . درایور تخصصی دارند . به هر حال فعلا NVIDIA کوتاه اومده ولی برای کارهای رندرینگ کوادرو ها بهترین انتخاب هستند .نقل قول:
پ.ن : اگر میخواهید گیم هم انجام بدید بهتره همین کارت 1060 را تهیه کنید .
دوستان من در مورد سی پی یو هیچ دانش خاصی تو زمینه اورکلاک ندارم و قصد این کار هم نخواهم داشت. حالا سوال اینه 6700 و 6700k در استفاده معمول(بدون اورکلاک) تفاوت عملکردی دارن ؟ یا هزینه اضافی هست خرید نسخه k ؟ (فعالیت : رندر در محیط افتر و پریمیر و گیم)
اگر قصد اور ندارید . خیر نیازی به خرید پردازنده k نیست.نقل قول:
یعنی در کارکرد معمولی هیچ تفاوت سرعتی ندارن ؟ چون مقایسه رو نگاه می کردم اینطور زده بود :نقل قول:
فرکانس مرجع:
4 گيگاهرتز در مقابل 3.4 گيگاهرتز
معنی این چی بوده پس ؟
6700 فاقد پسوند K در حالت توربو به فرکانس 4GHZ میرسه .بدون نیاز به اورکلاک . پس اگر قصد اور نداری همین 6700 فاقد پسوند K کافیهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کانفیگ نهایی اینه، اگر مشکلی می بینید یا پیشنهاد دیگه دارید تو همین رنج قیمت، بگید :
کد:
MB: Asus Z170-P
475
CPU: Intel Core i7-6700 Skylake Processor
1080
CPU Cooler: Green GLACIER 120 GLC120-A AiO Liquid Cooler
160
RAM: G.SKILL RipjawsV DDR4 16GB (8GB x 2) 2400MH
340
VGA: MSI GTX 1070 Founders Edition 8GB GDDR5
1800
SSD: Samsung 750 EVO 250GB SATA3 SSD
285
HDD: Seagate Barracuda ST1000DM003 Internal Hard Drive - 1TB
195
PSU: Green GP650A-UK Computer Power Supply
290
Case: Green X3+ Viper Gaming
260
Monitor: Samsung S24D395-H-Plus
585
SUM:
5470
به هیچ عنوان کارتهای FOUNDER EDITION نگیرید . هم صدای فنشون زیاده و هم دمای کارکردشون .نقل قول:
خودتون دقیقا همین MSI 1070 این مشکل رو دیدید توش ؟ یا برندها و مدل های دیگه بوده ؟نقل قول:
نسخه گیمینگ 1070 گرون تر در میاد و بودجه من نمیرسه دیگه، مگر اینکه بشه قطعات دیگه رو تغییر داد
سلامنقل قول:
دوست عزیز ، اول اینکه 6700K با 6700 تفاوت عملکرد دارند (توی بنچمارک ، اون امتیاز 10000 و اون یکی 11000 رو داره یعنی 1000 واحد اختلاف دارن ولی خوب ارزش هزینه کردن ، به خودتون بستگی داره)
بعد اینکه واتر کولر اصلا اصلا لازم نداره دوست عزیز مخصوصا اینکه سیستم واسه اورکلاک نیست . من خودم i5 4460 که 84 وات هست رو با خنک کننده ی Archer که 20 تومنه دارم ، توی فول لودش به 70 درجه نرسید هیچ وقت . چه برسه به 6700 ای که 65 وات هه . به نظرم یه کولر بادی 50 تا حداکثر 80 تومنی کاملا کافی (البته با انتخاب مادربرد خوب)
اگه میتونین (که همونطور که توی پیشنهادم مشخص بود که بودجه تون میرسه) رم 32 گیگ بگیرین چون قطعا میدونین که افترافکت رم خوره
گرافیک MSI GTX 1070 Founders Edition 8GB GDDR5 مدل مرجع هست و مدل های مرجع خنک کنندگی بسیار ضعیفی دارن و بسیار داغ میکنن مخصوصا توی فول لود . شما هم که کار گرافیکی دارین و اغلب اوقات گرافیک فول لود میشه (پیشنهادم برند گیگاست که خنک کنندگی عالی ای رو ارائه میده)
سریssd تون 750 هه که هر چند ارزون تر ولی عمرش کمتر از سری 850 هست
معمولا گرافیک کارها ، هارد بالایی نیاز دارن (واسه همین قبلا 2 ترا پیشنهاد دادم که طبق سلیقه تون یه ترا انتخاب کردین)
مانیتور مورد نظرتون هم قیمت 615 تومنه
فرقی ندارند . ربطی به برند ندارند . این کارتها بدرد کسانی میخوره که قصد دارند از خنک کننده های کاستوم استفاده کنند .نقل قول:
خنک کننده CPU هم نیاز دارید که حداقلش VORTEX PLUS هست . از خنک کننده های سنگین وزن مثل بعضی از مدلهای ترمال رایت که توسط گرین عرضه میشوند هم نباید استفاده کنید . چون باعث مشکل برای پردازنده و مادربرد میشه .