برای آموزش ویندوز 10 مطالب و آموزش های فارسی زیاد هست میتونید استفاده کنید .نقل قول:
AIDA64 برای تست پایداری مناسب هست .
Printable View
برای آموزش ویندوز 10 مطالب و آموزش های فارسی زیاد هست میتونید استفاده کنید .نقل قول:
AIDA64 برای تست پایداری مناسب هست .
سلام
ممنون از جوابتون .
این سیستمم فعلا به نت وصل نیست .مشکل اصلی من الآن اینه که ویندوز 10 اصلا بازی ها رو اجرا نمی کنه . من سیستمم الآن بایوسش آپدیت شده هست .
سوالم اینه که اگر ویندوز 7 نصب کنم دقیقا چه مشکلاتی رو به وجود میاره و آیا روی عملکرد سیستم تاثیر میزاره یا خیر و از همه مهمتر آپدیت بایوسم میپره ؟
بایوس ارتباط چندانی با سیستم عامل نداره و سیستم عامل روی بایوس تاثیر نمیزاره. بایوس ولی میتونه روی سیستم عامل تاثیر بزاره. یعنی اگه بایوس و پردازنده سازگار باشند لینوکس هم میتونید بدون مشکل نصب کنید.
به شدت توصیه میکنم که ویندوز 7 رو جایگزین نکنید. هم امنیت سیستم پایین میاد هم سازگاری با برنامه ها و کارایی مخصوصا در آینده تاثیر زیادی داره.
برای رفع مشکل اجرا نشدن بازی ها directx و Microsoft Visual C++ Redistributable و .net framework 3.5 رو دانلود و نصب کنید
درایور کارت گرافیک رو هم نصب یا آپدیت کنید. ترجیحا از device manager خود ویندوز
البته اگه سیستم به نت وصل نیست همه اینها رو میتونید از دانلود کنید و روی اون سیستم نصب کنید به صورت آفلاین. تو سایت های فارسی هم سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید
سلام.نقل قول:
مبارکت باشه دوست گلم.:give_rose:
برای شروع، برو داخل بایوس، در قسمت Hawrdware Monitor بزن:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گزینه سمت راست وسط هستش (در قسمت Advanced)
کنترل فن ها رو میتونی به دست بگیری.اگر بلد نیستی، روی تمام فن ها برو و دکمه ی Smart رو بزن.خودش بر اساس دمای سیستم کنترلشون میکنه.
همه ی اینکارها رو توی ویندوز هم میتونی انجام بدی با نرم افزار خود msi command center
برای نصب ویندوز7 هم، شما نرم افزار Msi Smart Tool رو نصبش کن. این نرم افزار میاد، ایمیج ویندوز7 رو ( فایل ISO) از شما میگیره، یه یو اس بی هم به سیستم وصل میکنی، دقیقا مثل نرم افزار Rufos میاد درون یو اس بی ویندوز میریزه جوریکه قابل نصب باشه روی رایزن و کیبی لیک.
البته من نصب نکردم اطلاعی هم ندارم. شما با مسئولیت خودت ریسک کن! نگران نباش فوق فوقش ویندوز7 بالا نمیاد مجبوری دوباره ویندوز10 نصب کنی.
نکته آخر اینکه، تمام نرم افزار هاشو میتونی از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 64
دانلود کنی.
برای ویندوز7 هم داره.
بهیچوجه هم 32 بیت نصب نکن.فقط 64بیت.
موفق باشی،:11():
سلام محسن جان ، ممنون .
من سی دی شرکتی ویندوز 7 رو دارم که قبلا روی سیستم قبلیم وصل بوده و مشکلی هم نداشته .
موقع سفارش گفتم خودشون ویندوز رو نصب کنن و بایوس رو آپدیت کنن ولی متاسفانه ویندوز 10 هیچ بازی ای رو لالا نمیاره .
خودم خیلی خیلی با ویندوز 7 راحت ترم ولی نمیدونم که با توجه به سیستمم چه معایبی میتونه داشته باشه که توسط دوستان توصیه نمیشه . نظر شما چیه ؟ با توجه به اینکه ویندوز 7 آلتیمیت دارم ؟
نظر شما چیه ؟
همون ویندوز 10 بازی ها را اجرا میکنهنقل قول:
اگر نرم افزارهای پیش نیاز گیمینگ نصب شود . که دوستمون در پست 43 گفت
من نرم افزارها رو نصب میکنم و نتیجش رو اینجا میزارم .نقل قول:
نرم افزارهای گفته شده رو هم برای کنترل فن ها ، دما و اورکلاک نصب می کنم .
برنامه را عملکرد بهتر از سایت سازنده دریافت کنید .نقل قول:
ویندوز 7 آلتیمیت آپدیت آخرش رو میتونی نصب کنی، اتفاق بدی نمی افته، ولی ویندوز10 به مراتب خیلی زیاد بهتر ساخته شده.خوش ساخته، سرعت خوبی داره، و خیلی زیاد شبیه به ویندوز7 هستش. اگر بتونی نقل مکان کنی از 7 به 10 عالیه.نقل قول:
ولی اگر میخوای تست کنی یه مدت،مشکلی نیست میتونی 7 نصب کنی فکر میکنم شدنی باشه ولی من تست نکردم روی سیستم رایزنم.
ویندوز10 تمام بازی های مختلفی که من نصب کردم رو اجرا کرده.ولی همونطور که دوستمون گفتند بهتره پیش نیاز بازی ها رو حتما نصب کنی.بازی ها رو بصورت Run as admin اجرا کن.نیازی هم به نسخه اصلی نداره.
توضیحات دوستامون عالی بودن،توصیه میکنیم روی همین ویندوز10 باقی بمونید.نسخه پرو عالیه.آپدیت آخر رو همیشه نصب کنید و همیشه نسخه 64 بیت
من نظرم اینه که شما ویندوز 7 رو نصب کن که به تکامل خودش رسیده و یه مدت باهاش کار کن ببین چطوریه خطایی اگه داد اینجا مطرح کن ببینیم راه حلی واسش پیدا می شه یا نهنقل قول:
اگه بعد از مدتی به این نتیجه رسیدی که ویندوز 7 سازگاری نداره آخرین نسخه ویندوز 10 رو روش نصب کن
من خودم ویندوز 10 رو نصب کردم گفتم صد رحمت به ویستا
فرمت کردم همون ویندوز 7 رو نصب کردم و انصافا باهاش حال می کنم یعنی بعد از نصب ویندوز 10 قدر ویندوز 7 رو خیلی بیشتر می دونم
مگه اینکه مایکروسافت یه تجدید نطری درباره رابط کاربری و ظاهر ویندوز 10 بکنه و فکر می کنم که حتما تغییراتی رو در ویندوز 10 در اینده خواهیم دید