محسن جان کارتی که معرفی کردید از MSI Gaming X بهتر و عمری تره ؟
اگر هارد رو 2 ترا بگیرم و رم رو 16 ولی سیستم رو روی همون چیزی که قبلا پیشنهاد دادید نگه دارم حدودا چقدر قیمت پایین میاد ؟
Printable View
محسن جان کارتی که معرفی کردید از MSI Gaming X بهتر و عمری تره ؟
اگر هارد رو 2 ترا بگیرم و رم رو 16 ولی سیستم رو روی همون چیزی که قبلا پیشنهاد دادید نگه دارم حدودا چقدر قیمت پایین میاد ؟
تا 6.5 میشه کاهش داد.نقل قول:
کیفیت هر دوکارت که عالیه، ولی این گرافیک کمی قدرتمند تره
میتونید پاور رو 120تومن،کیس رو 220تومن،هارد رو 200تومن، ارزونتر بخرید، حتی میشه سی پی یو کولر هم نخرید (155تومن)
میشه تا 6.400فکر کنم کاهش داد.
محسن جان همونطور که گفتم ترجیح میدم قدرت سیستم اصلا کمتر نشه یا قطعه ای بگیرم که ریسکی باشه . پاور رو همون که شما گفتید یعنی 650 نگه میدارم ، هارد رو 2 ترا و رم رو 16 کنید . بین این دو کارت گرافیک هم هر کدوم که فکر می کنید مطمئنتره رو معرفی کنید . کیس هم اگر نمونه ی مشابه اقتصادی تری که دو تا فن روش داره معرفی کنید طوری که جمع کلش حدود 6700-6600 بشه تا با اسمبل و ... به 7 تومن برسه . اگر محبت کنید یه عکس از لیست قطعاتی که گفتم بذارید بی نهایت ممنون میشم ، چون میخوام همین عکس رو برای لیون بفرستم اسمبل کنه .
قدرت سیستم اصلا کم نمیشه نگران نباش.نقل قول:
اوکی با همون کیفیت خوب، فقط هارد 2ترا شد و کیس دیپ کول گرفتیم، خداوکیلی کیس خوبیه اگر حساسیت خیلی خاصی نداشته باشی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قطعات:کد:http://s8.picofile.com/file/8297400518/PC_OVERALL_6600.png
نکته:کد:MSI B350 TOMAHAWK AM4 B350 Mainboard
AMD Ryzen 7 1700 AM4 Processor Tray + AMD Wraith Spire Cooler
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
ZOTAC GTX 1080 AMP! Extreme 8GB GDDR5X
Cooler Master V650 80Plus Gold Full Modular PSU
Samsung 850 EVO 500GB SATA3
Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer SATA3 HDD
Cooler Master Hyper 212 LED Turbo CPU Cooler - Black
Cooler Master JetFlo LED 120mm Case Fan - Blue
DeepCool DUKASE Black V3 Case
- به کسیکه میخواد اسمل کنه بگو : فن "جت فلو" که برای کیس سفارش دادیم رو در جلوی کیس قرار بده و فنی که روی کیس هست در جلو، برداره و بزاره بالای کیس.دست به فن پشتی هم لازم نیست بزنه. فن کیس خودش آبی رنگ هست واسه همین جت فلو رو آبی رنگ سفارش دادیم و فن سی پی یو رو بجای قرمز، مشکی رنگ سفارش دادیم.
- اون کولر سی پی یو رو هم میتونی جدا بفروشی،یا بگو از قیمت کم کنن، یه 50-60تومنی قیمتش هست فکر میکنم، شاید هم بیشتر.
اسمبل معمولا 50تومن هست.
ارسالش هم اگر با تیپاکس که صد در صد مطمئن و بیمه و سریع هستش سفارش بدی، کیس 30 تومن درمیاد، بقیه ی لوازم هم بین 25 تا 30 تومن.
ماکزیمم 150تومن خرج اضافه بر قیمت کیس در میاد.
بقیه اش هم اگر دلت خواست سر فرصت موس و کیبورد و موس پد سفارش بده.سری Cougar خوب هستند.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.:11():
وجداناً دیگه این آخرین انتخابت باشه ها، کمرم شکست:1. (38):
خیلی آقایی محسن جان . والا من میخواستم همون قبلی رو سفارش بدم ولی قیمتش خیلی بالا شد .نقل قول:
همین رو میبندم و عکسش رو حتما اینجا میزارم . فقط برای گیمینگ ویندوز 10 خوبه یا 7 ؟ منظورم اینه که ویندوز 10 فایل ها و گیم های قدیمی رو اجرا می کنه ؟
نیازی به واتر کولینگ نیست به جای فنی که پیشنهاد کردید ؟
خواهش میکنم:give_rose:نقل قول:
فعلا فقط ویندوز 10 میتونی نصب کنی روی این سیستم، سیستم های جدید با ویندوز 10 فقط کار میکنن (البته میشه با ترفند هایی ویندوز7 نصب کرد ولی دردسر داره)
نه مشکلی نیست بنظرم، بازی های مختلفی من اجرا کردم شده. جنرالز که مال سال 2003 بود و وارکرفت، اجرا شد ولی باید تست کنی. بهرحال بعید میبینم مشکلی داشته باشی.
نه، نیازی به واتر کولینگ نیست، یک اینکه بسامد کاری رو 3.8گیگاهرتز نگه دار، طرفی که ازش پرسیدی تصور کرده شما آورکلاکر هستی که قراره سی پی یو رو تا لب مرز برسونی. نه اصلا نیازی نیست.
نکته بعدی اینکه خیلی از واترکولر های بی کیفیت و سطح پایین، ضعیف تر از خیلی از ایر کولر های سطح بالا، عمل میکنن!
نکته بعدی در مورد واترکولر که بشدت بهش وابسته هست، طول رادیات هستش، واتر کولر 120میلیمتری کم کیفیت رو میشه براحتی با ایر کولر هم قیمت خودش، شکست داد.
دلیلش هم برمیگرده به این قضیه که سرعت انتقال گرما در فلزات سریعتر از آب هست، ولی حجم گرمایی که آب میتونه دریافت کنه تا دماش بره بالا، بیشتر از فلز هست. برای همین واسه خنک کردن توسط آب بهتره واتر کولر طویل تر باشه تا آب فرصت کافی برای جذب و دفع گرماش رو داشته باشه.
نَشتی، یکی از بدی های واترکولر هست که خییییلی کم رخ میده، ولی اگر یکبار رخ داد، کافیه که با سیستمتون خداحافظی کنید. برای همین واترکولر سطح پایین بنده پیشنهاد نمیدم به کسی.
بحثش کمی پیچیده هستش و من در سطح مبتدی اطلاعاتی داشتم که امیدوارم به درد شما بخوره:11():.
در تکمیل صحبت های آقا محسن عرض کنم
یه دلیل دیگه هم که برای انتخاب واترکولر مدار بسته به جای ایر کولر میشه آورد خنک نگه داشتن هوای کیس هست و استفاده از کارت گرافیک های توان مصرفی بالا هست که طراحیشون طوری هست که هوا رو از داخل کیس میگیرن و بیرون کیس میدن بیرون هوای گرم رو. مثل طراحی های مرجع کارت های بالا رده nvidia و amd. چون توی اون کیس ها استفاده از واتر کولینک به جای ایر کولینگ هوای داخل کیس رو خنک تر نگه میداره و باعث افزایش کارایی/ اورکلاک پذیری گرافیک میشه.
ولی کارت گرافیکی که انتخاب کردین طراحی خنک کنندش اینگونه نیست و قسمتی از اگزوز داخل کیس هست.
زیر 300 تومن هزینه هم فکر میکنم ایرکولینگ برای پردازنده و فن برای کیس کارایی بالاتری داشته باشه در کل.
212 evo هم نسبت به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره مخصوصا برای 1700 که کولر wraith max روش نیست و wraith spire خیلی حرفی برای گفتن نداره. با 212evo تا 4 گیگاهرتز هم میشه بالا برد بدون مشکل به احتمال زیاد. 3.9 تقریبا قطعیه.
البته اگه روی دمای قطعات وسواس دارید که زیر 70 یا 60 یا ... بمونه با این کولر شاید به اون دماها نرسید توی فشار کاری بالا مثلا بنچمارک / رندر / فشرده سازی و ...
اگه سیستم رو برای بازی میخواید با دمای پردازنده به مشکل نمیخورید و دما حدود 35 درجه اختلاف با محیط پایدار میشه (مثلا دمای خونه 25 دمای پردازنده 60). مگر اینکه بازی رو با کیفیت پایین و فریم ریت خیلی بالا (مثلا بالای 100) بخواید اجرا کنید که فشار روی پردازنده بیشتر بشه در اون صورت شاید تا 50 درجه اختلاف با دمای محیط هم ببینید.
در مورد رم توی گزینه هایی که تو لیون 2 تا 8 گیگی موجود داشت انتخاب خوبی هست همین ولی اگه بتونید کیتی که چیپ حافظش samsung b-die باشه و فرکانس 3200-3600 تهیه کنید با سیستم های ryzen برای گیمینگ بازدهی یهتری داره اگه قیمتش خیلی بالا نره
تو این صفحه لیستش هست
سلام دوستان
سیستم امروز به دستم رسید . انشاالله بزودی عکساش رو میزارم .
فقط ، این ویندوزش 10 هست و من اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم . ممنون میشم در مورد اورکلاک کردن ، کنترل فن ها ( از طریق کیس ) و کلا کارهای اولیه ای که باید بدونم راهنماییم کنید .
با تشکر از همتون
بهتره اولین کاری که میکنید آپدیت کردن بایوس باشه. آخرین نسخه رو از سایت خودش بگیرید :
برای نظارت بر روی کارکرد سیستم برنامه hwinfo64 قسمت sensor رو پیشنهاد میکنم:
برای اورکلاک خودکار مادربردتون گزینه هایی داره داخل بایوس. دوستانی که با بردهای msi کار کردن بهتر میتونن راهنمایی کنن
اگه به این سایت دسترسی ندارید از این لینک ها استفاده کنید:
بعد از اورکلاک کردن هم برای تست پایداری از این برنامه میتونید استفاده کنید :
برنامه aida64 هم خوبه ولی کرک شده هست و فکر میکنم اینجا نمیشه لینکش رو گذاشت. سرچ کنید پیدا میشه
نقل قول:
با برنامه Hard Disk Sentinel Pro می تونی هارد رو تست کنی
با برنامه speccy می تونی دمای قطعات رو ببینی
برنامه های cpu-z و gpu-z و ssd-z هم هستن
برنامه AIDA64 هم هست
می تونی عکساشون رو هم بذاری
اگه اجازه بدی من با برنامه teamviewer بیام تو سیستمت و ببینم تو مالتی تردینگ چطور کار می کنه
فقط باید مرورگر کروم آخرین نسخه رو داشته باشی
اگه قبول می کنی ایمیلم رو تو پیام خصوصی برات بفرستم که یوزر و پسورد رو برام ارسال کنی