خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا فقط ویندوز 10 میتونی نصب کنی روی این سیستم، سیستم های جدید با ویندوز 10 فقط کار میکنن (البته میشه با ترفند هایی ویندوز7 نصب کرد ولی دردسر داره)
نه مشکلی نیست بنظرم، بازی های مختلفی من اجرا کردم شده. جنرالز که مال سال 2003 بود و وارکرفت، اجرا شد ولی باید تست کنی. بهرحال بعید میبینم مشکلی داشته باشی.
نه، نیازی به واتر کولینگ نیست، یک اینکه بسامد کاری رو 3.8گیگاهرتز نگه دار، طرفی که ازش پرسیدی تصور کرده شما آورکلاکر هستی که قراره سی پی یو رو تا لب مرز برسونی. نه اصلا نیازی نیست.
نکته بعدی اینکه خیلی از واترکولر های بی کیفیت و سطح پایین، ضعیف تر از خیلی از ایر کولر های سطح بالا، عمل میکنن!
نکته بعدی در مورد واترکولر که بشدت بهش وابسته هست، طول رادیات هستش، واتر کولر 120میلیمتری کم کیفیت رو میشه براحتی با ایر کولر هم قیمت خودش، شکست داد.
دلیلش هم برمیگرده به این قضیه که سرعت انتقال گرما در فلزات سریعتر از آب هست، ولی حجم گرمایی که آب میتونه دریافت کنه تا دماش بره بالا، بیشتر از فلز هست. برای همین واسه خنک کردن توسط آب بهتره واتر کولر طویل تر باشه تا آب فرصت کافی برای جذب و دفع گرماش رو داشته باشه.
نَشتی، یکی از بدی های واترکولر هست که خییییلی کم رخ میده، ولی اگر یکبار رخ داد، کافیه که با سیستمتون خداحافظی کنید. برای همین واترکولر سطح پایین بنده پیشنهاد نمیدم به کسی.
بحثش کمی پیچیده هستش و من در سطح مبتدی اطلاعاتی داشتم که امیدوارم به درد شما بخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .

Bookmarks