سلام محسن جان
شرمنده این چند روزه خیلی وقتتون رو گرفتم .
من با فروشگاه لیون تماس گرفتم و مشخصات سیستم بالا رو دادم . بهم گفتن برای اور کلاک واتر کولر بگیرم و با اسمبل ، نصب ویندوز ، درایو و آپدیت بایوس قیمت 7600 . ولی من در حال حاضر بودجم 7 تومنه .
اول اینکه واترکول واقعا نیازه ؟ با توجه به اینکه قصد اور کلاک دارم ؟
میخواستم ببینم اگر هارد رو 2 ترا بردارم . چه تغییرات دیگه ای میتونم توی قطعات کم اهمیت تر ظاهری مثل کیس بدم تا در کل به 7 میلیون برسم ولی اصلا تاثیری توی راندمان و قدرت سیستم نذاره ؟
16 گیگ رم برای بازی های حال حاضر کافی نیست ؟ ( در آینده مطمئنا به 32 ارتقا میدم )
ممنون میشم جواب بدید و اگر تغییری توی قطعات دادید جایگزین خوبی براشون انتخاب کنید .
خواهش می کنم، سوال که عیب نیست.

بستگی به آورکلاکت داره اگر میخوای بیشتر از 3.7 گیگاهرتز بری بالا، آره نیاز به کولینگ بهتری داری. دیگه هرچقدر قدرت بیشتری بخوای بایستی پول بیشتری هم پرداخت کنی.
ولی من که گفتم آورکلاک تا 3.7 خب مشکلی نیست ولی از 3.7 تا 4 بصورت تصاعدی ولتاژ رو باید ببری بالا و به همون اندازه عمر سی پی یو کاهش پیدا میکنه و دما افزایش پیدا میکنه و قیمت کولر هم میره بالا. اگر قصدت روی 3.7 گیگاهرتز هست،نه اصلا لازم نیست کولر خاصی بخری.

یدور دیگه از اول چک میکنم ببینم چی نیاز داری و اینها... این سیستم زیر 7 میلیون هستش و جا برای ارتقای رم هست نگران نباش.
قدرتش یکم حتی بهتر هم شده بخاطر بسامد بیشتر گرافیک، و خنک کننده ی بهتر سی پی یو، و بسامد بیشتر رم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:
http://s8.picofile.com/file/8297393926/PC_overall_7000.png
قطعات:
کد:
MSI B350 TOMAHAWK AM4 B350 Mainboard
AMD Ryzen 7 1700 AM4 Processor Tray + AMD Wraith Spire Cooler
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
ZOTAC GTX 1080 AMP! Extreme 8GB GDDR5X
Cooler Master V650 80Plus Gold Full Modular PSU
Samsung 850 EVO 500GB SATA3
WD Blue 4TB 64MB Buffer HDD
Cooler Master Hyper 212 LED Turbo CPU Cooler
Cooler Master MasterBox 5t Case
قیمت حدود 7 میلیون تومان

• مقدار 16گیگ رم با باس 3000 و لیتنسی 15 ، واقعا عالیه.مارک خوبی هم هست.جا برای ارتقاء تا 32گیگ هم هست.
  • این گرافیک بتازگی تخفیف خورده قیمتش خیلی خوب شده.
  • سی پی یو کولر هایپر 212 البته 2فن ـه هست که قدرت کولینگ خوب و نویز پایینی داره، با این میتونی راحت روی 1.344 ولت سی پی یو رو نگه داری و دما هم پایین باشه.روی ولتاژ 1.344 سی پی یو رو قفل کن، بعد با تست پرایم95 ، ولتاژ رو از 3.8 گیگاهرتز تا 3.9گیگاهرتز تست کن ببین روی کدومشون پایدار هست. اگر روی 3.9 پایدار بود که چه عالی! شاید هم تونستی بری روی 4گیگاهرتز با دمای مناسب.کاملا آزمون و خطایی هستش.باید تست کنی.ولی صد در صد 3.7گیگاهرتز روی دمای عالی خواهی داشت. این کولر، براکت AM4 هم داره و هماهنگه (اگر خواستی زنگ بزن مطمئن شو ولی توی مشخصاتش نوشته که به AM4 میخوره)

16 گیگ رم برای بازی های حال حاضر کافی نیست ؟ ( در آینده مطمئنا به 32 ارتقا میدم )
این ویدیو رو نگاه کن:
کد:
http://www.aparat.com/v/NQynu
موفق باشی دوست عزیز. مشکلی چیزی داشتی بپرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید