خواهش میکنم دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه ی فریم ریت و خرید گرافیک و سی پی یو اینه:
به مانیتورت نگاه کن،در مشخصاتش چی نوشته؟!
برای مثال در مشخصات مانیتور زیر نوشته Refresh Rate = 60Hz
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این مانیتور در هر ثانیه فقط میتونه 60 فریم نمایش بده.
حالا سیستم شما 100 فریم تولید کنه،برسه به این مانیتور،فقط 60 فریم نمایش میده، بقیه ی 40 فریم اضافه حذف میشن و یجورایی هدر میرن.
حالا شما مثلا مقایسه بازی های رو نگاه کن نوشته یه بازی 150 فریم روی 7700K تولید کرده،همون بازی 100 فریم روی Ryzen تولید کرده، خب شما این بازی رو روی مانیتورت انجام بدی هردوتاش روی 60 فریم اجرا میشن!!
پس باقیش چی میشه؟! قدرت اضافه هدر میره!
چرا من پیشنهاد دادم کارت 1070 بگیرید؟! چون دقیقا قضیه ی رزولوشن هم همینه! مثلا شما یک ویدیو 4K یا همون 3840x2160 رو در یک مانیتور فول اچ دی یا همون 1920x1080 اجرا کنی، اون ویدیو با رزولوشن 1920x1080 نمایش داده میشه.
مهم مانیتوره!
کارت گرافیک بگیری که توی بنچمارک ها یک بازی ای رو در رزولوشن 3840x2160 راحت اجرا می کنه ،ولی وقتی رزولوشن مانیتور شما 1920x1080 هستش، چه اتفاقی میفته؟! تمام اونهمه قدرتی که کارت گرافیک داره برای رزولوشن عظیم 4K ، هدر میره و مجبوره بیاد روی رزولوشن پایین 1080 بازی رو براتون اجرا کنه.
بگذریم بحثش شاید پیچیده باشه...
قضیه هرتز بالاتر از 60 فریم، برای بازی های آنلاین عموماً مطرح هست برای کسانیکه چشم های حساسی دارن،بازی های حساسی انجام میدن و واسشون لحظه به لحظه بسیار بسیار اهمیت داره، میان ازمانیتور های بیشتر از 60هرتز استفاده میکنن، مانیتور 60 هرتز که توی بازار پره اکثرا 60 هرتز هستند. مانیتور 120 هرتز هم فکر میکنم داشته باشیم. مانیتور 144 هرتز جدیدا مُد شده.مانیتور 240 هرتز هم که داره میاد کم کم.
این هم تفاوتش بصورت ساده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میبینی که در سرعت بالا در 60هرتز،کمی حالت محو داره، ولی در عکس پایینی که 144هرتز هستش، حالت واضح تری داره.
البته تفاوت بین 144 هرتز تا 60 هرتز واقعا هست، ولی نه تا این حد که تبلیغ میکنن.
برگردیم روی بحث شما...
===============
بنظرم فریم ریت تا حداکثر 80 فریم کافی هست (من که گفتم مانیتور هامون 60 فریم بیشتر اجرا نمیکنه، پس چرا میگم 80 خوبه؟) چون توی بازی ها برخی مواقع تصویر خیلی زیاد سنگین و شلوغ پلوغ میشه و کارت گرافیک ممکنه توانایی نداشته باشه و شروع میکنه به افت فریم، البته افت فریم معمولا 10-20فریم هستش،برای همین بازهم همیشه بصورت ثابت بالاتر از 60 فریم و مانیتورتون بدون کوچکترین مکثی بازی رو نشون میده و شما احساس سردرد پیدا نمیکنی!فریم ریت بیشتر از 60 واقعا تاثیری توی اجرای بازی داره ؟
الآن اکثر بازی ها، یه قابلیت دارن که بازی رو روی 60 فریم یا فریم دلخواه قفل میکنن، و الباقی قدرت کارت گرافیک و سی پی یو رو، مصرف نمیکنن تا فشار و گرمایی به سیستم وارد نشه، چرا؟ چون میدونن یک مانیتور 60هرتز اصلا نمیتونه بیشتر از 60فریم اجرا کنه.
آقا امید هم در مورد آورکلاک توضیح دادن همون چیزی هستش که ایشون گفتن.راحت آور میشه تا 3.8گیگاهرتز بدون مشکل. اختلاف از این هم کمتر میشه.
موفق و سلامت باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks