معمولا توی اینجور مواقع من صد خط تایپ میدم و اثبات میکنم که این قضیه جریانش اینه و منظور، فریم ریت های بالای 60 هرتز هست و آپدیت بازی ها این مشکلات رو حل میکنن و..... ولی حوصله ندارم ولش کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام قطعات رو ثابت بزارید، فقط مادربورد و سی پی یو رو عوض کنید، بفرمائید :
Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake Processorقیمت 1139 هزار تومان
MSI B250 KRAIT GAMING LGA1151 B250 Mainboardقیمت 499 هزار تومن
Cooler Master Hyper 212 LED CPU Coolerقیمت 151 هزار تومان
قیمت کل با توجه به این قطعات :
7 میلیون و 271 هزار تومان.
===========================
اگر بخواید سری K و مادربورد سری Z تهیه کنید، تا آورکلاک کنید و بیشترین گیگاهرتز و بیشترین فریم ریت رو در بازی ها داشته باشید، حدود 400 هزار تومان روی این قیمت میاد و پیشنهاد میکنم این قطعات رو بگیرید :
MSI Z270 Z270 SLI PLUS LGA1151 Z270 Mainboard699 هزار تومان
Intel® Core™ i7-7700K Kaby Lake Processor1314 هزار تومان
Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho CPU Cooler
159 هزار تومان
چرا کولر رو عوض کردم؟ توی 7700 چونکه آورکلاک نمیکنید، نیاز به قدرت خنک کنندگی بالایی نیست، ولی برای این 7700K چون ممکنه آورکلاک کنید، کولر سنگین تر انتخاب میکنیم، و چون فنش 14 سانتی هست،کم صدا تره و براحتی تا 4.8 گیگاهرتز میتونید آورکلاک کنید بی مشکل حالا بیشتر از اون با آزمون و خطا امکان پذیر هستش.
(نکته= سی پی یو اینتل در ایران گارانتی ندارد.)
قیمت کل و نهایی:
7 میلیون و 654 هزار تومان.
از طرفی چون میدونم وقتی به سری Z مادربورد نگاه میکنید،دوست دارید رم بالای 2400مگاهرتز بخرید، باور کنید تاثیر خاصی بین رم 2400 تا 3200 نیست. اگر باشه بسیار بسیار تاثیر ضعیفیه و واقعا هزینه بیشتر روی رم برای بسامد بیشتر،به دید من کاری بیهوده هست.
موفق باشید جناب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks