سلام آقا محسن . حالتون خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده که پیام های من تموم نمیشه .
من طرفدار بازی های total war هستم قبل از خرید از چند نفر از بچه های سایت TWC در مورد سیستم پرسیدم و گفتند برای بازی های توتال وار بر خلاف دیگر بازی ها نیاز به CPU قوی هست چون این بازی ها طوری طراحی میشن که از تعداد محدودی هسته استفاده کنند و هر چی هسته های CPU به صورت تک تک قوی تر باشند بازی روانتر اجرا میشه .
این متن پیامه :
your CPU matters most with TW games and with a Ryzen CPU (lots of cores) it doesn't have as good per core performance like Intels
با اینکه سیستم شما برای اکثر گیم ها ، به خصوص گیم های جدید بهترینه اما چون من اکثر اوقات توتال وار بازی می کنم ترجیح میدم ریسک نکنم .
متاسفانه سایتی رو پیدا نکردم که با سیستم های 2017 بنچمارک سری های توتال وار رو گرفته باشه و به خاطر همین ترجیح میدم Core i7 7700 رو بگیرم .
آقا محسن خیلی شرمنده ام که انقدر وقتتون رو می گیرم . ممنون میشم بزرگواری کنید CPU سیستم رو روی Core i7 انتخاب کنید و بر اساس تجربتون یه مادربورد مناسب باهاش مچ کنید .

Bookmarks