خواهش میکنم دوست عزیز.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا من سیستم نهایی رو میزارم،هر جور خودتون سلیقه اتون بود،عوضش کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

• گرافیک رو بجای Msi Armor یک مدل بالاتر از سری Msi Gaming X Twin انتخاب کردم چون بک-پلیت داره (فلزی که پشت گرافیک میزارن برای زیبایی و محافظت بیشتر از گرافیک) و 50مگاهرتز بسامد بیشتری داره.
  • مادربورد رو یک پله ارتقاء دادیم.
  • سی پی یو - رم - اس اس دی، همون قبلیان.
  • هارد 4ترابایت وسترن بلو، هارد خوبیه.
  • پاور V650 تمام ماژولار، بررسی تخصصیش اینجا هست.
  • اگر هم پولت کم اومد میتونی کیس رو همون DeepCool Dukase بخری، یا هرچیزی که سلیقه ات بود. این کیس کولر مستر، چون خوب بود و ارزش خرید داره گذاشتم بدنه خوبی داره ظاهرش هم بیسته. 2تا فن هم رووش هست.

هرجور خودت خواستی قطعات رو کم و زیاد کن و بر اساس بودجه ات خرید کن.
بنظرم بیشتر از 6-7میلیون تومن،خرج اضافه محسوب میشه، مثلا شما اگر میگفتی با بودجه 10 میلیون چی بخرم، من پیشنهاد میدادم همین ها رو بخری، و مثلا مادربورد رو خوشکل تر انتخاب میکردم واست یا مثلا کیس گرون تر، یا مثلا M2 NVMe، یا مثلا واتر کولر برای سی پی یو ، ازینجور چیزا. چیزهایی که تاثیر بسیار ضعیفی میزارن نسبت به پولی که پرداخت میکنید. وگرنه در کل همین سیستم عالی هست واقعا بیش از این خرج اضافه هستش به نظر بنده.

امیدوارم خرید خوبی داشته باشید و راضی باشید. عکسشو بزارید ما هم خوشحال میشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سلام آقا محسن . حالتون خوبه ؟

شرمنده که پیام های من تموم نمیشه .

من طرفدار بازی های total war هستم قبل از خرید از چند نفر از بچه های سایت TWC در مورد سیستم پرسیدم و گفتند برای بازی های توتال وار بر خلاف دیگر بازی ها نیاز به CPU قوی هست چون این بازی ها طوری طراحی میشن که از تعداد محدودی هسته استفاده کنند و هر چی هسته های CPU به صورت تک تک قوی تر باشند بازی روانتر اجرا میشه .

این متن پیامه :

your CPU matters most with TW games and with a Ryzen CPU (lots of cores) it doesn't have as good per core performance like Intels

با اینکه سیستم شما برای اکثر گیم ها ، به خصوص گیم های جدید بهترینه اما چون من اکثر اوقات توتال وار بازی می کنم ترجیح میدم ریسک نکنم .

متاسفانه سایتی رو پیدا نکردم که با سیستم های 2017 بنچمارک سری های توتال وار رو گرفته باشه و به خاطر همین ترجیح میدم Core i7 7700 رو بگیرم .

آقا محسن خیلی شرمنده ام که انقدر وقتتون رو می گیرم . ممنون میشم بزرگواری کنید CPU سیستم رو روی Core i7 انتخاب کنید و بر اساس تجربتون یه مادربورد مناسب باهاش مچ کنید .