دوست عزیز شما باید به یک جمع بندی از نظر هزینه ای که می خواهی انجام بدی برسی و مدام تغییر نظر ندی مثلا اگه می تونی 7 میلیون هزینه کنی از اول اگه بگی تا 7 میلیون خیلی بهتره چون اونایی که سیستم انتخاب می کنن سردرگم نمی شنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه مادربرد رو با آقا محسن مشورت کن که ببینی گزینه های بهتری هم وجود داره با نه و هزینه هاشاید بالاتر بره
این مشخصات 1700
a1.jpg
این مشخصات 1700x
a2.jpg
فقط 1700x حدود 300 هزار تومن گرونتر از 1700 هستش و اینکه من نمی دونم فن AMD Wraith Spire Cooler رو تو باکس خودش داره یا نه اگه داشته باشه 300 اضافه بده پردازنده بهتر رو بخر
گرافیکی که آقا محسن معرفی کرده 1080 هستش و 1070 نیست و اگه هزینه برات مهم نیست صد درصد asus گزینه بهتریه
asus هم دو مدل داره یکی 2650000 هزار تومنه و یکیش 2880000 هزار تومن که دومی بهتره و برای خرید دومی باید هزینه اصافه بدی ولی می تونی همون asus ارزونتره رو بگیری
این سیستمی که آقا محسن معرفی کردن عالیه فقط پاور رو شما 750 بگیر. البته همین پاور هم کافیه ولی من نظرم اینه که پاور رو 750 کمتر نگیری
به نظر من نیازی به صبر کردن نداری همین الان سیستم رو بگیر چون زمان رو هم این وسط از دست میدی و ممکنه حتی قیمت ها هم بالاتر بره و یا دوباره سیستم های جدید بیاد و دوباره چند ماه روی اون سیستم ها فکر کنی و تا می خوای بخری دوباره خبر سیستم های جدید میاد و شما توی این دور گیر می کنی
من مقداد کامپیوتر رو توصیه نمی کنم اگه قصد خرید داری آریا کامپیوتر گزینه بهتریه به نظر من
فقط خواهش می کنم وقتی سیستم رو خریدی حتما جعبه های خرید سیستم رو کنار هم بزار و از سیستم یک عکس بگیر و فکر می کنم برای کسی که این سیستم رو بهت معرفی کرده خیلی خوشایند باشه و حتی می تونی بنچمارک هایی هم با توصیه دوستان انجام بدی و در اینجا قرار بدی تا قدرت سیستمت مشخص بشه فکر کنم اگه این سیستم رو بخری قوی ترین سیستمیه که من توی این سایت دیدم
سیستمی هم که آقا محسن معرفی کرده بسیار عالیه و تو خریدش شک نکن
من موقعی که این پست رو گذاشتم بعد از آخرین پست کاربر mars بود درست موقعی بود که آقا محسن حصور نداشت و نمی دونم چرا الان پست آقا محسن بالاتر از من قرار گرفته؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید تو فروم ها این امکان وجود داره که بشه پست ها رو بالا و پایین کرد بر حسب مصلحت

Bookmarks