خواهش میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد سری Z برای سیستم های INTEL هست و خوبی هایی که داره » میشه سی پی یو و رم و گرافیک رو آورکلاک کرد + میشه بیشتر از یک گرافیک قرار داد + معمولا پورت های بیشتری هم دارن چون قیمتشون بیشتره.
ولی سیستمی که من انتخاب کردم سری مادربورد های جدید AM4 از شرکت AMD هستند. که 2مدل داره (فعلا) یکی سری B یکی سری X که تفاوت سری X اینه که میشه بیشتر از 2گرافیک همزمان استفاده کرد که کاربردی برای سیستم شما نداره.از لحاظ آورکلاک و امکانات شبیه به هم هستند و نیازی به خرج اضافه نیست.
1700X برای کسانی هستش که از همون اول سی پی یو رو آورکلاک شده میخوان، خرید 1700 بصرفه تر و معقولانه تر از اینه شما 400تومن پول اضافه تر بدی فقط بخاطر اینکه مقدار بیشتری از قبل در شرکت آورکلاک شده باشه. تفاوتی با هم ندارن و اگر سرچ کنید میبینید پرفروش ترین سیستم رایزن، همین 1700 هستش.
بله در مقداد آی تی اشتباهاً نوشته موتور گرافیکی 1070 ، این کارت GTX 1080 هستش و توضیحات وبسایت مقداد اشتباه هستش میتونید تماس بگیرید مطمئن بشید. لازم نیست حتما برید سمتشون میتونید بخرید واستون بفرستن ولی خب هرجور خودتون صلاح میدونید اگر وقتشو دارید،از نزدیک میتونید تخفیف هم بگیرید احتمالا.
نه ارزش نداره 300تومن بیشتر بدید بخاطر Rog Strix ، همین MSI Armor یکی از پرفروش ترین های بازار ایران بوده اکثر بچه ها که دیدم تهیه کردند واقعا راضی بودند میتونید به فروم لیون کامپیوتر مراجعه کنید، همینجا هم بعضی ها دیدم تهیه کردند و راضی بودند،سیستم کولینگش واقعا خوبه.
با 500 تومن بیشتر شما میتونید کیس بهتری تهیه کنید، یا اینکه بجای پاوری که گفتم، شما Cooler Master V650 تماماً ماژولار تهیه کنید که خودم دارم واقعا ازش راضی هستم، میتونید کولینگ مناسب تری برای سی پی یو تهیه کنید که اگر قصد آورکلاک بیشتر از 3.7گیگاهرتز ندارید،واقعا لازم نیست.
ولی اینکه قطعات اصلی رو تغییری بدید، اصلا نمیصرفه.
مثلا خرید گرافیک GTX 1080 Ti ، واقعا یک اشتباه صد در صد محض هست اگر مانیتورتون فول اچ دی باشه. بخصوص اگر فریم مانیتورتون 60هرتز باشه. این دیگه بحث "فیوچر پرووفینگ" نیست (آینده نگری) بلکه اسمش خرید اشتباه هست به دید بنده. یا مثلا 32 گیگابایت رم خیلی خیلی بیشتر از نیازتون هست،مثلا رم 3200 مگاهرتز یا 4000 مگاهرتز، یک خرید اشتباه محسوب میشه چرا؟ چون تفاوت بین رم 2933 تا 4000 مگاهرتز، با تست هایی که LinusTechTips انجام میداد، 1-3% هست،ولی پولی که پرداخت میکنید بیشتر از 30% هزینه ی اضافه هست که اسمش میشه خرید اشتباه.
برای همین من پیشنهاد نمیکنم قطعه ی بیشتری تهیه کنید، با 500تومن همونطور که گفتم میتونید ظاهر بهتری برای سیستمتون تهیه کنید.میتونید مادربورد رو کمی بهتر بگیرید،یا پاور،یا کیس.بقیه قطعات به نظر من، خوب هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید جناب،سوالی داشتین در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks