سلام دوست محترم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده برای سیستم گیمینگ شما، سیستم زیر رو پیشنهاد میدم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات:کد:http://s8.picofile.com/file/8296689584/PC_Building_6000_Gaming2.png
قیمت کل 6 میلیون و 105 هزار تومان.کد:MSI B350 TOMAHAWK AM4 B350 Mainboard AMD Ryzen 5 1600 AM4 Processor Gskill Trident Z RGB 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4 MSI GTX 1070 QUICK SILVER OC Twin Frozr VI 8GB GDDR5 Cooler Master GX650 CM Storm Edition Power Supply Samsung 850 EVO 500GB SATA3 WD Blue 4TB 64MB Buffer HDD Cooler Master MasterCase Pro 6 Blue Edition Case
و اما چرا این قطعات:
1) لازم نیست برای سی پی یو های AMD Ryzen حتما بالاترین مادربورد رو بست، میتونستیم Carbon رو انتخاب کنیم ولی همین کافیه بیش از این خرج کنید، بیشتر خرج ظاهرش هست. مادربورد خوبیه تمام امکانات لازم نسل حاظر رو داره (به قسمت پورت هاش نگاه کنید)، با 3سال گارانتی.
2) بنظرم برای گیمینگ تا سه چهار سال آینده بصورت کامل ساپورتتون میکنه و نیازی به خرید سی پی یو گران قیمت تر نیست. بخصوص اگر مانیتورتون رفرش ریتش 120 هرتز یا کمتر هست (120Hz) که در اینصورت خیالتون تخت باشه حالا حالا ها جوابگوی نیاز های شماست.6 هسته و 12 رشته پردازشی داره و از Core i7 گران قیمت تر از خودش، میتونه بهتر شما رو در بازی های سنگین همراهی کنه و مولتی تسکینگ بهتری قطعا خواهید داشت.
3) بهترین رم بازار. میشد 200تومن کمتر هزینه کرد و رم های پایینتری خرید، ولی رم یه چیز ماندگار هست، گارانتی مادام العمر، فرکانسش هم خوبه. یکی از زیباترین رم های بازار هم هست که با کیس بخوبی مچ میشه.
4) اگر رزولوشن مانیتور شما 1920x1080 هستش، این کارت گرافیک nVidia GTX1070 براحتی تا آخر سال 2020 تمام عناوین رو بر روی اولترا یا High در 60فریم ثابت اجرا خواهد کرد. نیازی به خرید GTX 1080 ندارید اگر مانیتورتون FullHD باشه. من که پیشنهاد میکنم همین گرافیک رو بخرید و لازم نیست منتظر گرافیک های جدید باشید (در بهترین حالت، گرافیک های جدید ولتا و وگا، بعد از مهر ماه عرضه خواهند شد) چراکه گرافیک های جدید برای رزولوشن 4K طراحی شدند و همین گرافیک خیلی بیشتر از نیازتون هستش.این پیشنهاد منه حالا هر جور خودتون صلاح میدونید.بهترین کار اینه که هر 2سال گرافیک رو عوض کنید، خریدن یه گرافیک در حد GTX 1070 یا حتی GTX 1060 6gb و عوض کردنش هر 2سال، بسیار بسیار کار بهتری هستش تا خرید یه گرافیک 4میلیونی و نگه داشتنش به مدت 6سال هستش.
بنچمارک های این گرافیک :
https://www.notebookcheck.net/NVIDIA....165776.0.html
5) پاور خوش کیفیت کولر مستر با 5سال گارانتی، برای سیستم بعدیتون هم میتونید ازش استفاده کنید.مقدار واتش بیش از حد نیازتون هست.
6) SSD صد در صد بایستی در لیست خریدتون باشه و چه چیزی بهتر از سامسونگ ایو 850 ؟ رقیب خاصی نداره. مدل 500 گیگابایت رو پیشنهاد دادم علاوه بر عُمر بیشتر نسبت به کم حجم تر ها، بازی هایی که خیلی زیاد بازیش میکنید رو بر روی همین اس اس دی نصب کنید تا با سرعت بسیار بالایی مراحل بازی لود بشن.
7) هارد 4ترابایت وسترن بلو هم از جمله هارد های خوب بازار، لازم نیست نگران 5400 دور در دقیقه باشید همین مقدار کافی هم هست ویبره و صدای سیستمتون هم کمتر خواهد بود.
8) کیس یه چیز سلیقه ای هستش ولی تعریف خوبی از این کیس شنیده بودم و توی یو تیوب خیلی ها رو دیدم که با این کیس،سیستم بستن و فوق العاده هم زیبا شده. درون کیس 3عدد فن 140 میلی متری هست و نیازی به خرید فن اضافه ندارید،دوتا رو به رو نصب شده برای ورود هوا و یکی هم در پشت کیس نصب شده برای خروج هوا که برای این سیستم خیلی هم کافی هستش.
ببینید مثلا برای کیس 700تومن پول کمی نیست یا روی رم میشه 200تومن صرفه جویی کرد، اگر دوست داشته باشید میشه با 5میلیون تومن دقیقا همین سیستم رو هم بست،و برای سیستم بعدیتون لازم نیست هارد و اس اس دی و کیس و پاور تهیه کنید، همین ها کافی هستند.
این نظر من هستش.
اگر صبر کنید فقط فکر میکنم قیمت کارت گرافیک پنجاه تا هشتاد تومن ارزونتر بشه تا ماه بعد، سی پی یو هم 20تومن فوقش،رم هم یکم کمتر میشه، بقیه تقریبا قیمتشون ثابت میمونه فکر میکنم.
انشالله خرید خوبی داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks