می دونی الان پردازنده های Ryzen هنوز وار بازار نشدن و قیمت هاشون مشخص نیست از اون طرف یه عده ای می گن که این پردازنده ها برای گیم مناسب نیست برای رندر خوبه ولی همه این ها دلایل شخصیه باید صبر کنی همه رپدازنده ها وارد بشن نتایج تست ها این پردازنده ها در سایت های مربوطه مثلا در زمینه گیمینک بررسی بشه اون وقت می شه گفت چه سیستمی برای شما مناسبه ولی الان از i7 ها همونی که من معرفی کردم بهترینه و کلا سه قطعه ای که معرفی کردم خیلی با کیفیته البته یک دوستی معتقده اگه مانیتور fullhd داری نباید گرافیک بیشتر از 1070 بگیری چون چون پول دور ریختنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mars 22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر از سی پی یو می تونی از گیگابایت، ایسوس یا msi خرید کنی و هر برندی که بهش اعتماد داری از اون برند بگیری انتخاب با خودته ولی این یک سر ماجراست باید صبر کنی پردازنده های Ryzen بیان اونقوت یک سیستم هم قیمت با این سیستم بهت معرفی بشه و با هم دیگه مقایسه کنیم ببینیم کدوم بهتره
ولی چون اینطور که به نظر می رسه به اینتل علاقه و اعتماد داری سیستم رو بر حسب اینتل ببند
الان هم نمی شه انتخاب کرد چون قیمت قطعات بالاست و به فرض با این پول الان یک سیستم برات معرفی میکنیم می بینی 6 ماه بعد با همین پول یه سیستم با 50 درصد قدرت بیشتر می شه معرفی کرد چون قیمت ها افت کرده و قطعات بهتر و با کیفیت و با ظرفیت بیشتری رو می شه انتخاب کرد بنابراین یکی دو هفته مونده که سیستم رو بخری تاپیک بزن قطعات رو درخواست کن
الان هم یه شخصی توی این سایت هست با نام کاربری techbamohsen که خیلی با سواده سعی کن اگه سیستم می بندی حتما با اون مشورت کنی و خودت هم تو این مشورت وارد شده و علاقه مندی هات رو بهش بگو اون بهترین سیستم ممکن رو انتخاب می کنه ولی اگه الان یگی دقیقا چه قطعاتی از کیس مورد نظرته من همین الان با دید خودم یک سیستم برات در نظر می گیرم فقط برای آگاهی شما یعنی مادربرد، سی پی یو، گرافیک، رم، هارد، ssd ، پاور و خود کیس چیزی رو که جا ننداختم

Bookmarks