Coil Whine یک صدایی شبیه جیغ آروم و ممتد هست و اکثر کارت های گرافیک به مقدار کم یا زیاد تولید میکنن، علتش هم مقدار فریم بالا هست مثلا وقتی تو صفحه منوی بازی هستید و مقدار فریم بالای ۲۰۰ هست این صدارو میشنوید و وقتی وارد بازی میشین باید قطع بشه چون به طور قطع تو Assassins شما با کارت ۹۸۰ بالای ۲۰۰ فریم نمیگیرید. مگر اینکه در رزولیشین و گرافیک بسیار پایین بازی رو اجرا کرده باشید.

در مورد coil whine هم گارانتی کمکی بهتون نمیکنه و این صدا یک چیز عادی هست و مربوط به ساخت خود کارت گرافیک میشه البته تا جایی که coil whine معمولی باشه و غیر طبیعی نباشه
اگر موقع بازی با گرافیک بالا هم این صدا میاد به احتمال زیاد از فن کارت گرافیک هست.
مثلاً بازی Assassins رو وقتی Minimize میکنم، صداش قطع میشه.
یا بازی FIFA 16 رو وقتی Minimize میکنم، صداش شروع میشه!!!
---------------------------
یه مشکل دیگه که تازگیا دیدم و تا الان دو مرتبه برام اتفاق افتاده، یهو کلاً صفحه طوسی رنگ میشه.
هیچ کاری نمیکتونم بکنم، تا زمانی که سیستم رو ری استارتش کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید