ممنون احسان جان ,درضمن خوش اومدی به انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehs.x برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با حرفاتون مخالف نیستما ولی . . . .
ssd رو نمیشه توی رندر و گیم در نظر نگرفت ,ببینید شما پردازنده قوی تهیه میکنی برای اینکه سرعت پردازشتون بیشتر و زمان خروجی گرفتنتون کمتر بشه ولی حالا وقتی این پردازش انجام شد و به شما خروجیتون رو داد و بخواد روی هارد دیسک بارگذاری کنه دوباره یه پردازش دیگه صورت میگیره که اینجا نقش اصلی رو ssd یا hdd بازی میکنه که بازم اینجا هرچی سرعت بیشتر باشه و زمان خروجی کم باشه ,ما دیتا یی که میخوایم رو زودتر میگیریم (یا به اصطلاح رندرمون رو میگیریم) .(البته جسارت بود اینا و میدونم خودتون بهتر از من به این مسائل واقف هستینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خوب اینجا چند مورد باز مورد بحث قرار میگیره که اینه:
کاربری چیه و در چه سطحی هست!!!
- خوب اگه دوستمون میخواد با فتوشاپ بنر 50 متری طراحی کنه و یه فایل چند صد مگابایتی یا حتی چند گیگابایتی رو رندر کنه ,ssd از اوجب واجباته واسش.
توی برد هم چون قرار بره زیر لود 100% بهتره بوردی انتخاب کنه که (استارتر رو میگم) از ماسفت هایی پر قدرت و مدار رگولاتور ولتاژ پردازنده قوی استفاده کنه.(این موارد رو خیلی دسته بالا گرفتم ولی خوب من کمی تو اینجور مسائل زیادی وسواس بخرج میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و توی این موارد گیگابایت خبره هست. (ایسوس هم با سوتی که توی برد X99 داد ,من دیگه سمتش نمیرم)
در مورد پلتفرم amd هم چون پشتیبانی تو ایران نداره و اینکه قیمتش ها هم منطقی نیست ,ارزش سرمایه گذاری نداره.
و در اخر یه موردی هم خودم اضافه کنم , اینکه استارتر رو هم من موافق تهیه ssd نیستم (بعلت محدودیت بودجه) و نظرم اینکه یه هارد هیبریدی سیگیت تهیه کنن.
Seagate Desktop SSHD Hybrid 1TB HDD + 8GB Turbo Cache: 320.000
Seagate Desktop SSHD Review | StorageReview.com - Storage Reviews
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks