دوستان در حال حاضر، اس اس دی ام 550 مدل 128 گیگ موجود نیست!
شخصاً 128گیگ 850 EVO سامسونگ رو به کورشیال ترجیح میدم.
این اس اس دی با 2 سال گارانتی معتبر، 410 موجوده. اما با گارانتی های متفرقه، 340-350.
تشکر از دوستان عزیز
متاسفانه فروشگاهی نیست که بشه همش رو یکجا تهیه کرد تبریزم گشتم هیچ جا پیدا نمیشه کل قطعات
این تعطیلاتم از یک طرف
لیون معمولا همه رو موجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alp13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو ایران موجود نیست. هیچ فروشگاهی موجود نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alp13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به جز این M550 دیگه چه مدل قطعه ای میخواید که موجود نیست؟
HEXATOR (30-03-15)
|
alp13 (30-03-15), HEXATOR (30-03-15), M3RS4D 50062 (30-03-15), SajjadKhati (30-03-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان لیون و تک مکث رو چک کردم
لیون cpu/ ram / ssd رو موجود نداره
این قطعات رو با راهنمایی دوستان لیست کردم
i5 4460
kingstone fury 2*4GB 1600
gigabyte/msi h97 game3
SSD:????
power:600 green hp
اس اس دی رو انگار چاره نیست باید سامسونگ بردارم اگه تونستم بودجه افزایش بدم evo850 برمی دارم نشد مدل 840
تو کارایی واقعی چقدر تفاوت دارند ؟؟؟ منظورم بنچمارک و ... نیست
مثلا حداکثر سرعت خواندن نوشتن رو زده 520/540 که تو واقعیت نمیشه رسید بهش
آخرین ویرایش توسط alp13 در تاریخ 30-03-15 انجام شده است
دوست عزیز چک کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون زده 341 ت
تک مکث 299 ت ضمانت نامه هم نوشته آواژنگ
جریان چیه ؟؟؟؟ 40 ت اختلاف قیمت دارند
آخرین ویرایش توسط alp13 در تاریخ 30-03-15 انجام شده است
به جز msi h97 game3، بقیه موجوده تو کشور.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alp13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته رم 1600 کینگستون هم نیست. 1866 اش فقط موجوده.
مهم این هست کدومشون موجود دارند . بعضی وقت ها موجودی ندارند ولی اعلام نمیکنند و قیمت هم اپدیت نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alp13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alp13 (30-03-15), HEXATOR (30-03-15), M3RS4D 50062 (30-03-15)
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرام
اگر دوست عزیر اجازه بفرمایند، بنه نظر شخصی خودم رو با توجه به تجربه ی خودم عرض کنم
اگر وقعا واسه فتوشاپ و امسالهم میخواهی بیشتر روی پردازنده مانور بده
1- برای شما که گیمر نیستی،،، اس اس دی،،، 1خرج اضافه می تونه باشه،، هر چند اگر گیمر هم باشی بازم بدون اون کارت راه می افته
پول اس اس دی رو می تونی بگزاری کنار وقتی تونستی بخر
2- در مورد مین، بنده عرض کنم که شکی در خوب بودن پشنهاد اساتید نیست، من شخصاً ایسوس رو ترجیح میدم ولــــــی مسئله اینجاست که شما با هزینه ای کمتر میتونید مادربردی بخری ارزان تر با کیفیت خوب (ازراک، بایوستار،..) اینها جواب خودشونو پس دادند
((چه بسا مادر بردهای آنبرد که ارزانتر هستند هم انتخاب خوبیه، مخصوصاً توی گیگابایت))
شما براحتی می تونی چیزی نزدیک به 100-200 از این راه صرفه جویی کنی، و اون پول هم بزاری کنار اس اس دی
ولی در مورد رم عرض کنم که، انتخاب های بهتری نسبت به کینگ استون داری
(در نهایت پول حاصله از اس اس دی و مادربرد رو بزار واسه پردازنده)
حــــــــــــال یک پیشنهاد دیگه
بنده که چندین ساله دارم روی نرم افزارهای ادوب و اتودسک کار میکنم، می گم در زمینه ی فعالیت شما، ای ام دی مناسب هست، ولی نه سریه ای پی یو (می دونم الان همه می خواهند کله منو بکنند) ولی با 3چهارم یا حتی کمتر هم می تونی هزینه کنی و ای ام دی رو بخری و همون نتیجه رو داشته باشید
به خدا اگه روی برندها هیچ تعصبی نداشته باشید و فقط قطعات مناسب رو خریداری کنید، با همون ای ام دی و مین مثلاً ازراک (البته توی ای ام دی،،، مین های گیگابایت خوبه ) می تونی به نتیجه ی خیلی خوبی برسی.(حداقل 1 فکری در موردش بکن).
اقایون بنده چند سال پیش 1 سیستم خریدم با پردازنده ای ام دی، مین ایسوس، و کارت 6950
به خدا تا الان هیچ کمبودی احساس نکردم، به راحتی دارم آخرین ورژن 3dmax رو یا پریمایر رو و ... به صورت real time کار میکنم
ولی خوب برنامه نویسی رو با همین اینتل کار می کنم :d
دوستان، خیلی حرف زدم، امیدوارم بتونی سیستم مناسبی تهیه کنی
alp13 (31-03-15), M3RS4D 50062 (31-03-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks