ALIRE7A (03-01-09)
کاربر شهرسختافزار
اگر سایت ها لوکال نیستند راه اندازی وب سرور تو ایران عاقلانه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سیستم Dedicated تو استرالیا، کانادا و یا آمریکا و ... به هزار و یک دلیل به صرفه تر هست
شما باید حداقل یک زئون تک هسته به همراه 16 گیگ رم و یک مجموعه هاردهای 10000 و یا 15000 باید در نظر بگیرید
در مورد سیستم عامل باید بگم در ویندوزها نیازمند رم های بیشتری هستید
ALIRE7A (03-01-09)
سلام شهریار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبی دوست عزیز
سایت های همان ارگان قرار هستش که در اون میزبانی بشه.
ولی در کل
5 سایت معمولی و یا 1 سایت پر ترافیک.
اعداد میتونه متغیر باشه ، برای مثال 3 سایت و . . . .
کلا فضایی نیست
خوب دوست من یه پیشنهاد لطف میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم الان به خاطر امتحانات نمیتونم تحقیق کنم و دست به دامان شما شدم
خیلی ممنونم دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
علیرضا جان چرا سرور را مستقیم از دیتاسنتر اجاره نمیکنید ؟
چون کار شما خیلی هم خاص نیست به نظر من کیفیت و ... ای که میتونید از گرفتن یک سرور از یک دیتاسنتر معتبر بگیرید بیشتره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
من در چه زمینه ای می توانم به شما کمک کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان چرا صورت مسئله رو پاک میکنید .
بابا پیشنهاد بدین خواهشا
با تشکر
فکر کنم سايتشون لوکاله نه رو اينترنت! چون اگه رو اينترنت بخواهد باشد يه خط اينترنت با سرعت خدا لازمه! اگه سايت نظامی يا دولتی هم هست با اين بوجه سرور خوبی نمیيه که!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
من والا همیشه سرور هایی که داشتم چهار هسته ای و دو هسته ای بودند ولی به نظر من شما یک پردازنده دو هسته ای Xeon 3060 کافیتون هست ولی با این وجود اگه میبینید که سایت های پر ترافیک هستند Xeon 3210 مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد هم 250 گیگابایت هر چی میگیری IDE بگیر !
رم هم 4 گیگابایت کافیه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks