hameo981 (07-01-16)
اگر قصد اضافه کردن کارت گرافیک بعد ها دارید SLI تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hameo981 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو هم ونگارد 750 وات کولر مستر
پیشنهاد نمیکنم گرافیک رو تغییر بدید .
hameo981 (07-01-16)
کاربر شهرسختافزار
سیستم جنابعالی تا به این جا با 8 میلیون بودجه شد :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5930k /1.960به نظرتون مابقی رو خرج چی کنم بهتره ؟ روی پاور یا کیس یا واتر کولر یا چی ؟
Gigabyte GA-X99-SLI /1.093
Gskill Ripjaws4-2666-4x8GB-CL15-Red /0.880
Gigabyte GTX 970 Gaming G1 OC-WF-3X /1.550
Samsung Evo 850 250 GB /0.330
WD 1TB Blue /0.170
Green GLC240-A /0.230
Cooler Master CM 690 III /0.378
Cooler Master Vanguard 750W Gold /0.427
BenQ HD DL2020 /0.378
ODD /0.60
T: 7.456
موس و اینا دارم.
ممنون از لطفتون
AMD>INTEL (07-01-16)
|
|
نیازی نیست هزینه کنید .کاملا کافیه .فقط SSD را به جای EVO مدل PRO بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hameo981 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hameo981 (07-01-16)
کاربر شهرسختافزار
بسیار از زحماتتون ممنون هستم. فقط اجازه هست اگه سوالی بود باز بپرسم ؟ من لیست شما رو بررسی میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری سوال ایجاد میشه. الان که حدود قیمت برای هر چیزی دستم اومده ، راحت تر میتونم اگه قطعه ای رو خواستم
عوض کنم به شما عرض کنم که آیا خوبه یا نه.
AMD>INTEL (07-01-16)
مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hameo981 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل امکانات و کیفیت قطعات این مادربرد گیگابایت هم میتونه جایگزین خوبی باشه . مخصوصا کار شما که سخت افزار تحت فشار هست .
GA-X99-SOC Champion
hameo981 (08-01-16)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا میخواستم این رو از شما بپرسم که مادربورد بهتر چی بگیرم !، حتما اینی که گفتین رو در نظر خواهم داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چند سوال دیگه بی زحمت :
1- بین سی پی یو 5820k و 5930k فقط و فقط احتلاف اندکی در سرعت هسته هست، به نظرتون 500 هزار تومن اضافی ارزش این یه ذره سرعت اضافی رو داره ؟
2- یک عدد کیس Antec 1200 v3 gaming دست دوم در اینترنت برای قروش پیدا کردم به قیمت 400 هزار تومن. به نظرتون ارزش داره اینو بخرم ؟
3- چون احتمال این که بعد ها گرافیک اضافه کنم زیاد هست و کولینگ کیس خیلی اهمیت داره برام، به نظرتون کیس Corsair obsidian 750D مناسب هست ؟
4- بین کولر واتری که شما فرمودین با کولر واتر Corsair H110 کدوم رو ترجیح میدهید ؟
5- همین Ram رنگ Blue هست با سرعت 3000. با تفاوت 20 هزار تومنی، تفاوتش با Red چیه ؟
6- با مثلا یک میزان ثابت هزینه، پاور درجه یک 740 توصیه میشه یا درجه 3 مثلا 860 ؟ چون اختلاف در کیفیت پاور ها خیلی زیاده. مثلا Gold یا Bronze یا.... .
متشکرم
آخرین ویرایش توسط hameo981 در تاریخ 08-01-16 انجام شده است
1- تفاوت خیلی بیشتر از سرعت هسته است تو یکسری موارد دیگه هم 5930k بهتره وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hameo981 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-دست دوم رو فراموش کنید
3-کرسیر رو پیشنهاد نمیکنم . این جایگزین خوبی هست Cooler Master Nepton 240M
4-سوال قبل جواب دادم
5-مدل دقیق ذکر کنید
6-همون پاوری که معرفی کردم بگیرید .
hameo981 (08-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
علت این که فرمودین گرافیک از این پایین تر توصیه نمیشه چی هست ؟ چون رندرگیری با Vray بر مبنای CPU هست و از GPU هیچ استفاده ای نمیکنه، من فقط برای این که سیستم در آینده که احتمالا برای رندرینگ گرافیکی هم استفاده بشه سعی میکنم قابلیت چند کارت گرافیکی رو حفظ کنم. و البته Vray RT بعد ها نیاز به گرافیک داره که به نظرم خرج کردن برای 970 شاید نیارزه چون اون موقع با لومیون و ... جا داره که آدم یک 980 Ti بگیره (اگه حالا نگیم 2 تا). با این توضیحات مناسب میبینید یه 750 Ti بگیریم که ما بقی هزینه رو روی چیزای دیگه بذاریم ؟
GSkill Ripjaws 4 | 4×8GB=32GB DDR4 3000MHz CL15 Blue: 900,000 tooman5-مدل دقیق ذکر کنید
گرافیک رو پیشنهاد خودم رو دادم . با این تغییراتی که مداوم میدید متاسفانه آخرش یک سیستم هچل هفتی در میاد . به نظر میرسه به صورت موازی از جای دیگه هم مشاوره میگیرید . اینطوری نهایت به ضرر شماست . چون به مسئله ناسازگاری و فاکتورهای دیگه دقت لازم نمیکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hameo981 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم مشکلی در تعویضش نیست . با توجه به اختلاف قیمت کم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks