سلام به همه اساتید و دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداروشکر سیستم رو خریدم (حیف که پیشم نیستید بهتون شیرینی بدم)
جا داره همین جا تشکر کنم از استاد امید و دست خوبم DOOM1987(اسمش رو نمیدونم)
سیستم رو گرفتم ولی با این تفاوت که طبق گقته آقا امید پاور Cooler master 650V و گرافیکم GTX 1080 G1 بستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوتا سوال دارم 1. به نظرتون پاور براش کافیه بقیه قطعات همون صفحه اول هستند ( مادربورد Designare )
2. به جای فن CPU 212x (نداشت) مجبورم شدم 212 LED ببندم مشکلی نیست ؟
(بعدا همه زحمتت دارم واستون میخوام از snapshot از نرم افزار CPU_z وHD TUNE وGPU_Z و... بزارم ) ببینید سالم و صحیح هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیــــــــــــــــــــــل ی ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks