1-مادربرد بسیار خوبیه . یکی از بهترین ها هست
2- فن پردازنده پیشنهادم HYPER 212X هست
3-رم باید از ترکیب چهار کاناله در این پلتفرم استفاده کنی
4 ماجول 4 گیگ همین باس خوبه
1-مادربرد بسیار خوبیه . یکی از بهترین ها هست
2- فن پردازنده پیشنهادم HYPER 212X هست
3-رم باید از ترکیب چهار کاناله در این پلتفرم استفاده کنی
4 ماجول 4 گیگ همین باس خوبه
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت پاسختون (این وقت شب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرتون منطقیه مادربورد 8 تا اسلات رم داره بیام نصفش رو برای 16 گیگ پر کنم
پیش خودم گفتم شاید تا نیمه دوم همین سال (یه 16 گیگ) دوکاناله بزارم کنارش
ممنون بابت مادربورد خیالم راحت شد
به هر حال برای استفاده از پتانسیل چهار کاناله بهتره 4 تا رم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط consol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
consol (01-04-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعیت اینه تا الان رم 4 کاناله موجود تو هیچ سایتی ندیدم ! چیزی که متوجه شدم قیمت رم هم داره به طور عجیبی میره بالا !!!؟؟؟
خودم نظرم روی 32 گیگ 4 کاناله بود که دیگه پـــــرید
یه سوال ؟ اگر بعدا رم دو یا 4 کاناله دیگه اضافه کردم با باس متفاوت و یا از برند دیگه سیستم به مشکل بر نمیخوره ؟ کارایی پایین نمیاد؟
شما چهار رم یکسان و با تایمینگ و باس یکسان باید بگیری . چنین چیزی که شما میگید ممکنه روی سیستم های عادی مشکلی ایجاد نکنه ولی برای سیستم کاری که قراره کار سنگین انجام احتمالا دردسر ساز میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط consol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت جوابتون (واقعا دلسوزانه پاسخ می دیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد شما برای رم کدوم مدل و کدوم برند هست ؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks