MicroSystem (08-03-10), ripek (08-03-10)
کاربر شهرسختافزار
من دارم یه سیستم میگیرم واسه برنامه نویسی با ویژوال استودیو:
RAM 1GB DDR2
CPU AM3 - Athlon II X2 245 - 2.9GHz
اینا را خودم انتخاب کردم که فکر هم میکنم مناسب باشن فقط رم که بعدا ارتقاش میدم. حالا من چند تا سوال دارم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- ارزانترین مادربردی که با این دو تا سازگار باشه و رمش هم تا 4 قابل ارتقا باشه و اگه گرافیک آنبرد هم داشته باشه چه بهتر؟ (اگه میشه مادربردی که انتخاب میکنید لینکش تو سایت rayaneh هم بدین)
2- اگه گرافیک آنبرد داشته باشه بعدا میشه عوض کرد؟
3- باید پاور را هم عوض کنم؟ (ارزانترین پاور)
4- میتونم از هارد و گرافیک و کیس قبلیم استفاده کنم؟ (گرافیک 5200 ان ویدیا 128 دی دی آر)
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (08-03-10), ripek (08-03-10)
|
|
خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.qom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه رم ۱ گیگ برای سیستم آنبرد اصلا مناسب نیست
ویندوز 7 در حدود 500 مگ از این رم رو میگیره و کارت گرافیک آنبرد شما هم بسته به مدل از 256 مگ به بالا رم میخواد و عملا رمی برای کار کردن باقی نمینونه و با توجه به هاردتون که قدیمیه ویرچوال رم هم بازده خوبی بهتون نمیده
به همین دلیل پیشنهاد میکنم لاقل ۲ گیگ رم تهیه کنید
در مورد پردازنده 245 هم باید عرض کنم این پردازنده هیچ تفاوت ساختاری با 240 نداره و فقط کلاک اون اندکی بیشتر هستش پیشنهاد میکنم 240 بخرید که حدود 10 هزار تومن ارزونتره و بعد با اندکی آورکلاک از قدرت بیشتر اون استفاده کنید
هر دوی این پردازندهها ( 240 و 245 ) رو میتونید تا حدود 3.2 گیگاهرتز با فن استوک به راحتی آورکلاک کنید
یکی از ارزونترین مادربردهائی که در بازار با گرافیک آنبرد میتونید به قیمت حدود 46 تومن خرید کنید این مادربرد هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-S
مادربرد خوبی نیست ولی کار راه بندازه و ۲-۳ سال براتون راحت کار میکنه ( اگر بودجه بیشتر دارید بگید تا مین بهتر معرفی کنم )
اگر خواستید بعدا یه گرافیک میزنید رو اسلت pci-e و ازش استفاده میکنید
این سیستم پاور قوی نیاز نداره و با یه ویرا 12 تومنی هم بارش بار میشه
گرافیک که نه ولی از کیس و هارد قبلیت احتمال قوی میتونی استفاده کنی
باز اگر سئوالی بود بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییلی ممنون نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه لینک این مادربرد را توی یکی از سایت های ایرانی بده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سی پی یو هم اینا بگم که 240، 2.8 گیگاهرتز هست ولی 245، 2.9 گیگاهرتز هست. در ضمن من اصلا اورکلاک بلد نیستم کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
http://misict.com/index.php?route=pr...&product_id=90
60000 تومان زدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.qom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیشو میخوای تو سایت ایرانی ببینی ؟ اگر قیمت رو میخوای بدونی خودم ریفرنس سیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واگر فروشنده میخوای بگو تا بهت معرفی کنم
آورکلاک کار سختی نیست و در این حدش ( که 2.8 رو به 2.9 برسونه ) با هر مادربردی و بدون افزایش ولتاژ امکان پذیره
به عبارتی اون 10 تومن اضافه ، هزینه یه تنظیم بایوسه که تو چند ثانیه انجام میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن تقریبا همه مادربردهای ازراک تنظیم آورکلاک اتوماتیک دارن که تو بایوس خیلی راحت و بدون تجربه میتونی اینکار رو انجام بدی
ali.qom (08-03-10)
احتمالا پول خیلی دوست داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.qom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=2977
ali.qom (08-03-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks