دوستان من چند روز پیش قبل از تعطیلات تو روزنامه همشهری تبلیغی از مانیتور جدید سامسونگ دیدم و خودم شیفته اون شدم تمام قابلیتهایه مورد نظر من رو داشت حالا نمیدونم که کی قراره بیاد تو بازار ولی به احتمال زیاد خیلی طول نمیکشه که بیاد . از جمله امکاناتش 23 اینچ 1920x1080 ورودی HDMI , DVI , vga و کنتراست 5.000.000 اشاره کرد. اینم مدلش samsung-syncmaster-xl2370 قیمتش در حدود 300$ ولی احتمالا با قیمتی در حدود 400 هزار تومان میاد بیرون.
برای باقی قطعات با اجازه از اساتید چند قطعه معرفی میکنم :
مادر برد : GIGABYTE GA-X58A-UD5
سی پی یو : intel 920 d0
رم : G.SKILL 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600 (PC3 12800) cl9 مدل دقیقش(F3-12800CL9T-6GBNQ)
هارد : نظر من اینه که دو تا WD 500GBG رید 0 شه ولی خب قیمتش بالاست ولی دوستان نظرشون برای رید بیشتر روی seagate 7200.12 هست ولی نمشه از samsung f3 هم گذشت فکر میکنم تو رید سرعت بالایی بده
گرافیک : اگر براتون مهمه که کارت حتما nvida باشه میتونید یه گرافیک ارزون بگیرید و استفاده کنید تا اون کارت ها بیاد و مدل مورد نظر شما بیاد و بعد بگیرید یا به نظر من یه ati 5850 بگیرید و یا در صورتی که بودجه امکان بده 2 تا از این کارت بگیرید چون سری X58 از امکان پشتیبانی همزمان دو کارت در حالت 16x داره این سیستم از قابلیت گرافیکی فوق العاده بهره مند میشه.
کیس : من خودم کیس coolermaster haf932 دارم و بسیار کیس عالیی هست خنک و جا دار و هر کسی این کیس و میبینه اول میگه چقدر بزرگه ولی یک مقدار از قابلیت هاشو میبینه عاشقش میشه توصه میکنم در صورتی ممکن از این کیس استفاده کنید.
پاور : cooler master 850w
فن سی پی یو : Thermalright -120 eXtreme
dvd : دی وی دی رایتر صلیقه ای هست به نظر من pioneer خوبه , چند سالی هست ازش استفاده میکنم و مشکلی نداشته.
این سیستم از بودجه ای شما فکر کنم بیشتر شه ولی به عقیده من بهترین سیستم برای گیمنک هست و تا مدتها نیاز به تغیرر نداره.

Bookmarks