دوستان عزیز حالا حسابی توی سر مادر برد زدید ولی اون اندازه ها بد نیست
اول برد AM2+ هستش پس با پردازنده های AM3 هم کار میکنه
دوم این برد از PCI-E Gen Gen2 (2x16, 2x8) پشتیبانی میکنه نه نسل یک PCI express .
سوم درست که این برد 4 پین هست نه هشت پین ولی در صورت استفاده از بیش از یک کارت گرافیکی برق مورد نیاز از پاور توسط یک کابل مولکس تامین میشود .
نکته دیگر انکه سوکتهای این برد همانند یک برد استاندارد امروزی است دو سوکت PCI و 5 سوکت PCIex .
در ضمن اگر تنها از دو کارت استفاده شود این برد هر دو کارت را در حالت 16X بکار میگیرد(سوکت های آبی تیره ) زیرا خطهای PCIEx مربوط به پل شمالی است نه پل جنوبی و تراشه 790FX به اندازه کافی از این خطها را در اختیار مارته قرار میدهد که هر دو بنوانند در حالت X16 کار کنند .اما به علت طراحی قدیمیتر این برد در این حالت نباید کارتی در سوکتهای ابی روشن قرار داده شود وگرنه سرعت به X8 کاهش میابد
این برد از چیپست 790FX استفاده میکند که بهترین چیپست AMD برای اورکلاک هست. توجه کنید پل جنوبی تاثیر چندانی در اورکلاک ندارد و در اینجا دوست ما هارون تنها توانایی فعال کردن هسته های غیر فعال شده پردازنده های فنوم 2 و 3 هسته ای را از دست داده است.
به نظر من دوست ما برد بدی نخریده است اما من اگر جای ایشان بودم این برد را نمیخریدم (نه برای انکه برد بدی است بلکه برد خوب و قابل قبولی هم است ) بلکه برای انکه با این هزینه امکان خرید بردهای بهتری هم وجود داشته است.
این هم مشخصات برد در سایت MSI
K9A2 Platinium

Bookmarks