ممنون رفیق از این که رفتی بازار خرید کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خدا وکیلی ما این همه اینجا حرف زیدم اصلا می خوندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من اولین نفر بودم که نظرم در باره چیزی که می خواستین گفتم و یه CPU AM3 با قیمت 60 هزار تومان معرفی کردم تشکر هم کردین نظر سایر رفقا رو خواستین اونوقت شما چند تا پست بعد ان سئوال کردین AM3 تو قیمت 50 تا 60 پیدا میشه یا نه حالا هم که می گین " امروز رفتم رضا مادربرد M4A78 بگیرم ولی زیاد ازش خوشم نیامد چون بقول دوستمون تو کرایس فایر خوب جواب نمیده " اخه رفیق این که اصلا از کراسفایر پشتیبانی نمی کنه که خوب یا بد باشه .
ولی بازم ممنون رفیق شما که نخوندی ما چی میگیم شاید یکی اومد و خواند به دردش خورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتون هم تبریک می گم شما مادر بردی خریدین که 4 تا PCIe داره که حتما خیلی به کارتون می امده قیافش هم که خوشکله بدیش این که تو کیس دیده نمیشه و در عوض از DDR2 پشتیبانی میکنه اونم تا 8 گیگ فقط شما هم که 3 تا رم دارید باید بی خیال duall chanel شین یا یکی از رم هاتون کنار بزارید یا یه رم اضافه بخرید و در ضمن وقتی پول دست شما آمد خواستین cpu تون رو عوض کنید نمی تونید سراغ نسل جدید cpu های AMD برید چون این مادر برد سوکت AM3 نداره .

Bookmarks