ازراک شرکتیه که سال 2003 توسط شرکت ایسوس برای مقابله با کمپانیهای تازه تاسیس ایجاد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط heshmamin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر ایدهای که به ذهن طراح میرسه بردش میکنند میدن تو بازار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی بردهاش خوبه بعضی بردهاش هم جالب نیست ولی اکثرا بیشتر از قیمتشون میارزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اون 870 که معرفی کردم با مادربرد گیگا بایت 770 که شما انتخاب فرموده بودین تقریبا یه قیمته ولی چیپستش جدیدتره ، ۲ تا pcie2 داره ، خنک کننده ماسفت داره ، کنترلر sata3 داره ، دیباگر و کلیدهای آورکلاک داره ، esata داره و ......... ( هیچ مزیتی برد 770 گیگا به این برد ازراک نداره )
از نظر گارانتی هم شرکت شاب پشتیبانی میکنه که یه شرکت قدیمی با گارانتی معتبره
از نظر کارائی هم که سئوال فرمودید حدود یکساله انواع و اقسامش رو تست کردم به جز یکی دو مدل که به کسی معرفی نمیکنم مابقی خیلی خوب بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
قطعا این مادربرد asus از همه مادربردهائی که معرفی کردم بهتره
pbAt7reFemYtsyMl_&.jpg
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...sXG&templete=2
ولی قیمتی حدود ۳۶۰ هزار تومان و عمری بالای ۱۰ سال داره . مسلما یه سیستم نمیتونه تا ۱۰ سال دوام بیاره و بعد ۳-۴ سال باید عوض بشه پس چه بهتر که آدم یه مادربرد ۶۵ تومنی بخره و ۲-۳ سال دیگه بندازدش دور بره یه مادربرد دیگه تو همون حدود قیمت بخره تا اینکه یه همچین مادربردی بخره و ۵ سال دیگه هم دلش نیاد عوضش کنه و مجبور باشه باهاش سر کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل همه این مینهائی که بالا لیست کردم تا ۲-۳ سال بدون هیچ مشکلی براتون کار خواهند کرد ( البته تخمینم برای 890 بالای 10 سال و برای 870 بالای ۵ ساله )
پینوشت : بعضی از دوستان بهم بابت معرفی ازراک خرده میگیرند و عنوان میکنند که از برندهای دیگه هم معرفی کنم ولی هر چی در برندهای دیگه جستجو میکنم مادربردهائی با این امکانات ، گارانتی و قیمت نمیتونم پیدا کنم

Bookmarks