reza76622201 (08-06-09)
اتفاقا کامل خوندم ! با توجه به اینکه پردازنده ای ام دی در حال حاضر نسبت به رده های مشابه در اینتل ضعیفتر هستن ای ام دی با کاهش قیمت سعی در فروش و حفظ بازار داره ! همین نمونه قیمت Q9550 و فنوم 940 که تقریبا در یک حد هستن ولی اختلاف قیمتی فاحش دارن . اگه مثلا 940 بشه 300 دلار و Q9550 بشه 300 دلار کی میره 940 بگیره ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در موردی که بالا گفتم مگه اینتل چند تا سی پی یو 965 ساخته به غیر از core i7 965 ؟! و همین طور ای ام دی چند تا سی پی دیگه ساخته که اسمشون 955 هست به غیر از Phenom II 955 ؟ البته این خیلی مهم نیست حرف من اینه یعنی واقعا اختلاف قیمتی که این پردازنده با مثلا Q9550 داره اونقدر هم کارایی داره ؟ که مثلا برای طرحی که 9550 در 38 ثانیه رندر میکنه 965 در 26 ثانیه رندر میکنه مثلا 600 هزار تومن بیشتر پول بدم ؟
reza76622201 (08-06-09)
کاربر شهرسختافزار
فکر مي کنم که کم کم به نتايج نهايي رسيده باشيم و نمودارها و ... همه گوياي همه مسائل باشن. فقط من نمي دونستم قيمت X4 940 اينقدر افت کرده!
دوست عزيز جناب Destiny بخاطر اطلاع رساني ممنونم. محمد آقا از شما هم ممنون و عقيده شما هم برام محترمه.
موفق باشيد.
mohammad1985 (09-06-09)
|
|
چیز با حالییه خوراکه منهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز توجه داشته باشيد در صورتي انتخاب خوبيه که شما بخواين حداکثر 210000 تومان واسه پردازنده هزينه کنيد. در غير اينصورت انتخابهاي بهتري داريد.
Labyrinth (08-06-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزيز قيمت AMD به شدت افت کرده و در حال حاضر واسه اونايي که هزينه هم براشون مهمه AMD انتخاب برتريه.
mohammad1985 (10-06-09)
ممنون از اطلاعاتتون این بسیار خوبه رقابت بسیار سنگین این دو شرکت در نهایت به نفع من و شما مصرف کننده هست . اگه رقابت نبود مثلا ای ام دی وجود نداشت شاید الان داشتیم با پنتیوم 2 233 مگاهرتزی حال میکردیم !
از نظر من بزرگترین امنیاز AMD به Intel اینه که میشه با یک مادربورد +AM2 تمامی CPU را ساپورت کردو این برای من که سیستم ام رو میخواهم هر ساله Update کنم امتیاز عالی است
AMD Phenom 9950 BE@3.0 GHZ
ASUS M3A32-MVP DELUXE WIFI-AP
ATI Sapphire 4870 GDDR5@BandWidth=153.6
Ballistix 2*2GB 800@4-4-4-12
RAID0 2*500GB 7200RPM
GREEN 780B
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز اولا که اصلا آينده قابل پيش بيني نيست و هر لحظه ممکنه AMD نسبت به تغيير سوکت پردازنده هاي جديدش اقدام کنه. دوما Intel که فقط توي دو سري يعني LGA 775 و LGA1366 سوکت داره و بر عکس AMD که چندين مدل سوکت داره خيلي بهتر و استانداردتر عمل کرده و از اين نظري که شما مي فرمائيدا به نظر من کاملا بر عکسه.شما يک مادربورد با چيپ P45 که بخريد تمام پردازنده هاي اينتل از Pentium4 گرفته تا Core 2 Quad Extreme ّEdition رو مي تونيد روش سوار کنيد. اما تنوع سوکتهاي AMD در چند سال گذشته خيلي زياده!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadibahal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اتفاقا اينتل از اين نظر برتري کامل داره و هرگز اين يک برتري AMD نيست.
ضمنا ميشه امتيازهاي ديگه(جز قيمت فعلي) که AMD نسبت به اينتل داره رو بفرمائيد ما هم بدونيم؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks