برای رید کردن که هیچ سرعتی گرفته نشه و تقریبا هیچ تفاوتی احساس نشه نیاز به raid 0 هست در این صورت شما می تونید تا 2 برابر سرعت تک هارد و حتی بیشتر رو انتظار داشته باشید و خوب چه هارد WD چه هارد سامسونگ و چه Seagate برند خیلی مهم نیست می تونه برند با مارک تهران باشه در رید به افزایش سرعت انجام می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-رم های موجود در بازار های جهانی در 3 دسته تقسیم بندی می شن رو های low performance رم های mid performance رم های high performance شما نمی تونید مارک ها و برند ها رو مطالعه کنید شما کافیست به تاریخچه شرکت های رم سازی مراجعه کنید و ببینید که شرکت های بزرگ مانند OCZ و crusial و corsair همه بیشتر از 5 سال از تاریخچه تولیدشون نمی گزره و اما elixir که در دسته mid و low جا می گیره رو کافیه شانستون خوب باشه و در کیس 233 رو باز کنید و رم هاشو ببینید بهتره به سراغ بهترین کارت گرافیک های گذشته برید ببینید برند مموری ها چیست؟ جوابشو بهتره بدونید و هیچ حرفی رو با قاطعیت نزنید elixir هم یک شرکت مانند hynix یک شرکت تولید کننده چیپ هست مانند فاکس کان که قطعه تولید می کند و مادربورد هم در خط تولید دارد شما اگر یک قطعه از فاکس کان روی سیستمت نبود جای شک داره پس دلیل بر بد بودن این شرکت نمی شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-نیاز به این نیست که در رشته کامپیوتر کسی فعال باشه هر موضوعی جای خود دارد هر کسی در ضمینه کاری خود با ساده ترین مفاهیم اشنایی دارد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-شما برند های که میلیارد ها دلار خرج می کنن برای اینکه تبلیغی تهیه بشه رو نمی تونید مقایسه کنید. شرکت اسوس یا گیگا بایت میلیون ها دلار از در امد خود را خرج می کنند و در این راه موفق هستند و اما بعضی شرکت ها با هزینه خرج کردن کمتر در حد بضاعت مالی هستند کسی نمی تونه بگه شرکت های نام برده بد هستند اما کسانی که یک تست قطعه رو بر عهده دارند قالبا برای تست گرفتن هزینه رو دریافت می کنند اگه هم خیلی مطمئن نیستید می تونید از نزدیک ترین فرد که در tomshardware کار می کنه بپرسین HIWA
4-!!!!!!!!!!!!!
5-باز هم اسنادی نمی شه اورد شما با قاطعیت دارید می گید رم corsair بهترین رم دنیاست در صورتی که corsair از خودش هیچ نداره و تمامی چیپ های مایکرون - سامسونگ - ال پیدیا - هاینکس - الگزایر - ... رو داره استفاده می کنه شاید در یک مدل خاص از رم های با طراحی خودش استفاده کرده باشه اما عموما از بزرگترین شرکت ها استفاده می کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبین جان من به شخصه بیشتر پاور های شرکت اینده سیما رو تست کردم ما کاری کردیم که اقای عمرانی با اون دست گاه بزرگش نتونسته انجام بده ما خروجی پاور 885 گرین رو به زیر 12 ولت رسوندیم با احتساب اینکه ما مینیموم پاوری که احتیاج داشتیم 1150 وات بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این کارو خود اقای عمرانی هم تحسین کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هیچ وقت پاور شما کم نمیاره در بیشتر مواقع شرکت ها نهایت مصرف قطعه رو ذکر می کنند که این کار در موارد خاصی اتفاق می افته و سیستم شما مطمعن باشید که با شرایط موجود هیچ وقت دچار مشکل نخواهد شد
مهدی جان تازگی ها شرکت crusial در رم های crucial ballistix tracer خود با استفاده از یک ic ّ برای این رم ها نوعی رخص نور ایجاد کرده که از لحاظ بازاری ها فوق العاده زیبا و مشتری پسند و از لحاظ ما یک دیباگر کاملا تخصصی شاید دوستمون منظورش همین بوده!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-هیچ چیپ یا ایسی وجود نداره که ادرس دهی کنه در مورد شما که دیگه رشته کامپیوتر خوندی باید بیشتر اطلاع داشته باشی که رم ها به صورت خونه های حافظه هستند و این خونه ها دائما پر و خالی می شند خودمونیش می شه مانند سکتور هارد اما با این تفاوت که خانه های حافظه رم ماندگار نیستند و تا هنگامی که برق در سیستم یا برنامه مورد نظر توسط کاربر باز باشد در خانه های حافظه قرار می گیرند سال سوم دبیرستان رشته ریاضی کتاب میانی کامپیوتر (یادش بخیر یه نگاهی هم بش کردیم ) پس از اولین خونه حافظه پر می شن و تا اخرین خونه هم ادامه پیدا می کنند و در صورتی که یک خونه با مشکل رو به رو شده باشه همون ایراد معروف صفحه ابی رو می تونید تماشا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-قیمتا والا تو ایران خیلی متفاوته شاید قابل قیاس نباشه ای ام دی 940 رو با قیمت 207.500 تومان و q9550 با 253 هزار تومان می شه تهیه کرد (فکر کنم شما تو بازار باشید من که پشت کامپیوتر هستم این قیمت ها رو روی تعداد به بنده می دن )
3-شما داری یک سی پی یو با دو طراحی مختلف رو با هم مقایسه می کنید ایا این قیاس درسته؟!؟
و اما حال به سراغ رم بیایم من چند ریویو از سایت های مختلف براتون می گزارم شما خوب دقت کن هر رم می تونه متفاوت باشه شاید در اینجا OCZ بالا باشه در جای دیگه هر برند ......
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می بینی در بعضی جا ها مطلق درست نیست
در انتها الان ساعت شده 7:35 صبح از ساعت 1 تا حالا دارم مطلب می خونم که شاید حرفی رو اشتباه نزنم که بعد بر بی منبعی اون بشه
اگه حواسم نبوده به کسی بی احترامی کردم در پایان عذر می خوام و با کمال میل حاظرم دوستانه این بحث رو به یک جا برسونیم
این بحث دقیقا در یکی بزرگ ترین مرجع کامپیوتری دنیا هم شروع شده بوده اما من چیزی ازش دست گیرم نشد ! لینکش رو می گزارم شاید به درد دوستان خورد
در پایان باید بگم که خوابالو بودم که این مطالبو تایپ کردم غلط املایی داشت بگزارید کم خواب بودنم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=214127

Bookmarks