بسیار عالی . تازه بحث داره گرم میشه ! تا جایی که من به یاد دارم ، Memory Controller در سیستم های PC کنونی ، یا در North Bridge تعبیه میشه یا در داخل خود پردازنده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر روی PCB DIMM حافظه های رایج کنونی به غیر از چیپ SPD و Memory Chip ها و چند تا مقاومت و خازن ، چیز دیگه ای دیده نمیشه . من تا حالا چنین IC یی که شما نام بردید ندیدم ! شاید هم من اشتباه می کنم !
اصلا شما یک مدل از این IC های مدیریت آدرس را برام Datasheet ش رو لینک کنید ، ممنون میشم .
کمی تشریحش کن ، اگر مطالبت منابع معتبر داشت ، انتقالش می دم به یه تاپیک استیکی در تالار مربوطه .
در مورد پاور هم من نمی دونم چرا اینقدر اصرار داری 530w واقعی بودن پاور رو رد کنی ! دیگه از لینک کمپانی وارد کننده پاور، معتبرتر می خوای ؟
این پاور اصلا دو سال پیش اصلا تولید نمی شد ! این پاور در حال حاضر قیمتی حدود 55 هزار تومان داره . اون پاوری که مد نظر شماست ، GP330A هست که قیمتش در حال حاضر حدودا 25 تومان هست .
قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 همين حدود AMD Phenom II X4 940 هست و کارآييش بالاتره.
پس باز هم اينتل انتخاب برتره.
دوست عزیز ، شما با توجه به کدوم منبع ، قیمت این دو مدل پردازنده رو مشابه هم می دونید ؟
قیمت میانگین جهانی Intel Core 2 Quad Q9550 حدود 265 دلار هست . در صورتی که میانگین قیمت جهانی AMD Phenom II X4 940 حدود 190 دلار هست .
در واقع قیمت Intel Core 2 Quad Q9550 حدودا 40% ، بیشتر از AMD Phenom II X4 940 هست ، در صورتی که در Compare ی که خودتون از سایت Anandtech لینک دادید ، علاوه بر اینکه در بعضی از تست ها، حتی AMD Phenom II X4 940 عملکرد بهتری داره ، به طور میانگین Intel Core 2 Quad Q9550 شاید فقط 10 الی 15% درصد عملکرد بهتری از خودش نشون داده .
در مورد ادامه بحث هم اصلا نگران نباش ، به محضی که احساس کردی ، بحث از حالت دوستانه خارج شد ، فقط پست مورد نظر رو با زدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گذارش بدید . حتما رسیدگی میشه .
با تشکر / .

Bookmarks