چشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور هنوز کارتونهاشو دارم(عجيبه روي جعبش توي 320 وات تيک خورده(مال 2 سال پيشه)). اما سايت و لينکي که داده بودبد رو بررسي کردم. فرمايشتون صحيحه و اين پاور ظاهرا 535Watt توان خروجي داره. بايد بررسي کنيم ببينيم جريان چي بوده.
در مورد رمها در چه موردي منبع مي خواين؟ در مورد اينکه مارکهاي ذکر شده بهترينها هستند يا تعريف Addressing ? بهتره همينجا پاسخ بدم.
اينکه آدرسينگ چيه و انواع آدرسينگ در قسمتهاي مختلف کامپيوتر چگونه انجام ميشه مي تونيد کتاب معماري کامپيوتر نوشته موريس مانو رو مطالعه کنيد.(درس سال سوم رشته مهندسي کامپيوتر) اين از اين.
اما همونطور که مي دونيد براي مثال شرکتهاي معتبري نظير Gigabyte و Asus و ... مادربورد توليد مي کنن هيچ جا نخواهيد ديد که سايت معتبري بگه فقط اين مادربوردها و ديگر هيچ. اما همه مي دونن که اين کمپانيها بهترينها رو ارائه مي دن و توي سايتها معتبر جزء اولين انتخابها براي تست سيستم هستن.
در مورد RAM هم شرکتهاي مطرح و سازندگان برتر مشخص هستند و اکثر افراد متخصص با اونا آشنايي دارن و موارد برتر هميشه در سايتها درج و براي تست استفاده مي شن.دوستان همه مي دونن که سايتهاي معتبر هميشه محصولات برتر رو انتخاب و جهت تست استفاده مي کنن. هيچوقت يه سايت معتبر نمياد براي مثال رم با مارک مثلا Spectek رو در کنار Corsair قرار بده و مقايسه کنه. برندهاي معتبر شناخته شده هستند.
اما اينکه چرا و به چه استنادي RAM هاي ذکر شده بهترين هستند فکر نمي کنم کسي از افراد متخصص و حرفه اي نسبت به صحت اطلاعات مندرج در سايت جهاني tomshardware شک نداشته باشه. لينک زير رو باز کنيد خودتون همه چيز رو مي بينيد:
http://www.tomshardware.com/reviews/...k,1758-11.html
لينک زير رو هم باز کنيد خالي از لطف نيست:
http://hubpages.com/hub/DDR1__DDR2__...g_The_RAM_Maze
هيچ اسمي از RAM هاي متفرقه نظير Exilir و مثلا Extreme و ... نيومده.
راستي همونطور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم و در چارت tomshardware هم ميبينيد مارک Corsair بالاترين Performance رو داره.
بازم موردي باشه در خدمتم(بحث دوستانه و صرفا جهت تبادل نظر هست)

Bookmarks