خوب دوست عزيز حالا که شما نظر خواهي مي کنيد منم نظر خودمو مي گم(البته با مدرک علمي). قيمت پردازنده شما حدود 220000 تومان تقريبا معادل يک Intel Core 2 Quad Q9400 Box هست. اين در حاليست که AMD Phenom X4 940 داراي سرعت 3Ghz هست و Intel Q9550 داراي سرعت 3Ghz هست. لطفا لينک زير رو که از سايت جهاني معتبر anandtech هست باز کنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=80&p2=49
هموتطور که مي بينيد 100٪ پردازنده Q9650 جلوه(صرفا جهت اطلاع شما از وضعيت پردازنده هاي Intel و AMD)
اما با هزينه اي که شما کرديد انتخاب پردازنده شما از نظر تئوري انتخاب خوبيه(به تازگي AMD قيمت پردازنده هاش رو پايين آورده) و با اين هزينه در حال حاضر اينتل با اين کارآيي نمي تونستيد تهيه کنيد. البته من قيمت مادربوردتون رو نمي دونم شايد مجموع پدازنده و مادربورد بشه حتي اينتل Q9650 با مادربورد پايينتر خريد! اما من به شخصه بنا به تجاربم بازم اينتل رو پيشنهاد مي کنم.
مارک ram شما Exilir چنگي به دل نمي زنه و جزء رمهاي مورد تاييد سايتهاي معتبر تابحال نديدم و هيچ جا هم نديدم به عنوان يک RAM در سيستمها جهت تست بکار گرفته شده باشه. مارکهاي Corsair و Crucial و G-Skillانتخابهاي بهتر و تقريبا بهترينها و مطرح ترينها در دنيا مي باشند. اينم از اين.
مارک پاورت عاليه. اما اينکه توان خروجي اون جوابگوي سيستمت هست يا نيست يه مدت که کار کردي معلوم ميشه. اما فکر کنم کافي باشه.
گرافيکت هم که Onboard هست. کارت گرافيک بدي نيست اما واسه بازيهاي فعلي حتي بالاترين گرافيکهاي Onboard هم کم ميارن. پس حتما زوم زيادي روي بازي نداري؟! (نه اينکه اصلا نشه بازي کني اما در حال حاضر رده پاييني هست واسه بازي روي کيفيت خوب)
مارک هاردديسکت رو اگر Western Digital تهيه کرده بودي خيلي بهتر بود چون تقريبا حرف اول رو از نظر کيفيت و کارآيي توي جهان مي زنه و مونتاژ تايلند هم هست و کيفيت ساخت خوبي هم داره. هاردهاي Segate همه مونتاژ چين هستند و اونايي که توي بازار ايران هستند سرعت خوبي ندارن و از نظر کيفيت و کارآيي به گرد Western digital و حتي Samsung هم نمي رسن. خوب حالا که دو تا هاردديسک خريدي آيا اونا رو با هم Raid کردي که ببيني چه غوغايي ميشه؟!
مانيتورت هم خوبه ولي با همين هزينه مي تونستي از برند AOC انتخاب بهتري داشته باشي. البته اگر مي تونستي بيشتر هزينه کني Samsung Syncmaster T220P عالي بود.
نظر کلي : سيستم خوبي داري و اميدوارم ازش راضي باشي و لذت ببري.

Bookmarks