دوست عزيز وقتي چيزي رو خريدي ديگه نظرخواهي فايده نداره. مبارکت باشه و انشاء الله باهاش حال کني.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز وقتي چيزي رو خريدي ديگه نظرخواهي فايده نداره. مبارکت باشه و انشاء الله باهاش حال کني.
MoBiN.R (01-06-09)
|
|
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم ..میدونم دوست عزیز ولی خواستم هرکی هر نظری داره بگه
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
شاد باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب دوست عزيز حالا که شما نظر خواهي مي کنيد منم نظر خودمو مي گم(البته با مدرک علمي). قيمت پردازنده شما حدود 220000 تومان تقريبا معادل يک Intel Core 2 Quad Q9400 Box هست. اين در حاليست که AMD Phenom X4 940 داراي سرعت 3Ghz هست و Intel Q9550 داراي سرعت 3Ghz هست. لطفا لينک زير رو که از سايت جهاني معتبر anandtech هست باز کنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=80&p2=49
هموتطور که مي بينيد 100٪ پردازنده Q9650 جلوه(صرفا جهت اطلاع شما از وضعيت پردازنده هاي Intel و AMD)
اما با هزينه اي که شما کرديد انتخاب پردازنده شما از نظر تئوري انتخاب خوبيه(به تازگي AMD قيمت پردازنده هاش رو پايين آورده) و با اين هزينه در حال حاضر اينتل با اين کارآيي نمي تونستيد تهيه کنيد. البته من قيمت مادربوردتون رو نمي دونم شايد مجموع پدازنده و مادربورد بشه حتي اينتل Q9650 با مادربورد پايينتر خريد! اما من به شخصه بنا به تجاربم بازم اينتل رو پيشنهاد مي کنم.
مارک ram شما Exilir چنگي به دل نمي زنه و جزء رمهاي مورد تاييد سايتهاي معتبر تابحال نديدم و هيچ جا هم نديدم به عنوان يک RAM در سيستمها جهت تست بکار گرفته شده باشه. مارکهاي Corsair و Crucial و G-Skillانتخابهاي بهتر و تقريبا بهترينها و مطرح ترينها در دنيا مي باشند. اينم از اين.
مارک پاورت عاليه. اما اينکه توان خروجي اون جوابگوي سيستمت هست يا نيست يه مدت که کار کردي معلوم ميشه. اما فکر کنم کافي باشه.
گرافيکت هم که Onboard هست. کارت گرافيک بدي نيست اما واسه بازيهاي فعلي حتي بالاترين گرافيکهاي Onboard هم کم ميارن. پس حتما زوم زيادي روي بازي نداري؟! (نه اينکه اصلا نشه بازي کني اما در حال حاضر رده پاييني هست واسه بازي روي کيفيت خوب)
مارک هاردديسکت رو اگر Western Digital تهيه کرده بودي خيلي بهتر بود چون تقريبا حرف اول رو از نظر کيفيت و کارآيي توي جهان مي زنه و مونتاژ تايلند هم هست و کيفيت ساخت خوبي هم داره. هاردهاي Segate همه مونتاژ چين هستند و اونايي که توي بازار ايران هستند سرعت خوبي ندارن و از نظر کيفيت و کارآيي به گرد Western digital و حتي Samsung هم نمي رسن. خوب حالا که دو تا هاردديسک خريدي آيا اونا رو با هم Raid کردي که ببيني چه غوغايي ميشه؟!
مانيتورت هم خوبه ولي با همين هزينه مي تونستي از برند AOC انتخاب بهتري داشته باشي. البته اگر مي تونستي بيشتر هزينه کني Samsung Syncmaster T220P عالي بود.
نظر کلي : سيستم خوبي داري و اميدوارم ازش راضي باشي و لذت ببري.
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از نظر شما دوست عزیز .. من بیشتر به خاطر 4 هسته ای بودن ، این سی پی یو رو انتخاب کردم . در مورد رم باید بگم والا خود من هم اول سعی کردم مارک های معروف رم رو بگیرم و چون عجله ای شد مجبور شدم اینو ببندم . فعلا هم ازش راضیم . اگر دیدم اذیت میکنه عوضش میکنم . در مورد هارد منم اول دنبال وسترن بودم اما از چند متخصص پرسیدم خیلیا SeaGate رو پیشنهاد دادن و حتی مکستور هم زیر نظر SeaGate کار میکنه . در ضمن من این دوتا هارد رو Raid کردم اما دیدم بعد از Raid کردن ، سیستم یه خط در میون ویندوزش میاد بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . برای همین بیخیال Raid شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..
Mobin Ranjbar
دوست عزيز با همين مبلغ شما مي تونستيد 4 هسته اي اينتل هم تهيه کنيد. ضمنا قرار نيست اين RAM شما رو اذيت کنه و شايد هيچ مشکلي هم باهاش نداشته باشيد اما در باطن سرعت کيفيت و کارآيي و خيلي چيزاي ديگه(مثل آدرس دهي و ...) در رمهايي که عرض کردم بالاتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد H.D.D Western Digital تقريبا در بهترين بودنش شکي نيست و تخصص اين شرکت صرفا هاردديسک هست و جزء پيشتازان اين تکنولوژي هست و سريعترين و با کيفيت ترين هاردديسکهاي دنيا رو مدتها. اما توي بازار چون تعدادش کمه و وارد کنندش هم خيلي کمه بايد زياد بگرديد تا پيدا کنيد اما Segate و Maxtor توي بازار ريخته و همش هم توليد چين هست(البته کيفيتشون بد نيست) و اکثر مغازه دارها زود بهتون Maxtor و Segate رو پيشنهاد مي کنن و سعي مي کنن مخ مشتري رو بزنن تا هاردشون رو بفروشن چون WD خيلي توزيعش توي ايران کم و ضعيفه و توي هر مغازه اي ديده نمي شه. اما بعد از WD توي ايران هاردهاي سامسونگ از نظر سرعت و کيفيت بهترين هستند.
نهايتا در مورد Raid سعي کنيد حتما مشکلتون رو حل کنيد تا هاردديسکهاتون Raid بشن(اين مشکل موردي است و حتما قابل حله). چون اختلاف سرعت قابل ملاحظه اي رو شاهد خواهيد بود. ببينيد باياستون Update هست؟ راستي شما هارد ديسکهاتونو اگر Raid ببنديد توان مصرفي يکم بيشتر مي شه. ممکنه پاورتون نمي کشه.
ولي بهتون قول مي دم اگر تفاوت سرعت رو ببينيد هر جور شده Raid رو اعمال مي کنيد.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 02-06-09 انجام شده است
|
|
مدیر بازنشسته
بایوس من به آخرین تاریخ آپدیت شدست .. در ضمن اگر مقدار وات مصرفی هر قطعه رو حساب کنید می بینید که این عدد خیلی کمتر از 535 وات هست . با Raid کردن هارد که یه دفعه 1000 وات مصرف زیاد نمیشه که .. در ضمن من از Raid 1 میخوام استفاده کنم چون میخوام همه 1 ترابایت حفظ بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
Mbin.R جان. اين 535Watt که ميبينيد اسميه و توان واقعي اين پاور به 320Watt هم نمي رسه. روي بدنه جعبه اون توان واقعيش رو خواهي ديد. ضمنا وقتي يک پاور مثلا توان واقعيش 300 واته براي اطمينان بيشتر بايد حداکثر مثلا 250 وات ازش استفاده بشه تا بهش فشار نياد و بتونه نرمال کار کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد Raid ورژنش يادم رفته . سرعت دو برابر مي شه و هيچ فضايي هم جهت بک آپ گيري تلف نميشه. به هر حال اين مدل Raid که سرعت رو دو برابر مي کنه واقعا خفنه. چون کندترين قطعه در Booting و Load کردن بازي و برنامه که هميشه سيستم از اون رنج مي بره و پردازنده و رم(اگر RAM به اندازه کافي داشته باشيد) معطل خوندن اطلاعات از هاردديسک ميشن.
کاربر شهرسختافزار
مبارکت باشه مبین جان به نظر من سیستمت حرف نداره و خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط قسمت رم بود که اگه میشد قوی تر بندازی بهتر میشد
============
life is a road and you are its passengers
so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
============
عضو VIP شهرسختافزار
رضا جان می تونی این موارد از عرایضت رو با استناد به منابع معتبر ثابت کنی ؟ :
میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟ آدرس دهی چی ؟اين RAM شما رو اذيت کنه و شايد هيچ مشکلي هم باهاش نداشته باشيد اما در باطن سرعت کيفيت و کارآيي و خيلي چيزاي ديگه(مثل آدرس دهي و ...) در رمهايي که عرض کردم بالاتره.
به نظرتون با توجه به سیستمی که ایشون دارند و پاورشون که توان خیلی بیشتری نسبت به مصرف سیستم کنونیشون داره ، اضافه شدن یه هارددیسک جدید به همراه استفاده از Raid ، بیشتر از 20 - 30 وات توان مصرفی بیشتری به رو به سیستم اضافه میکنه ؟راستي شما هارد ديسکهاتونو اگر Raid ببنديد توان مصرفي يکم بيشتر مي شه. ممکنه پاورتون نمي کشه.
پاور نام برده Green GP 535A می باشد . این پاور داری 530W توان واقعی می باشد .اين 535Watt که ميبينيد اسميه و توان واقعي اين پاور به 320Watt هم نمي رسه. روي بدنه جعبه اون توان واقعيش رو خواهي ديد. ضمنا وقتي يک پاور مثلا توان واقعيش 300 واته براي اطمينان بيشتر بايد حداکثر مثلا 250 وات ازش استفاده بشه تا بهش فشار نياد و بتونه نرمال کار کنه.
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks