سلام عزيزا!! اين سيستم رو بهم پيشنهاد دادن.چطوره؟ بخرمش؟ خيلي وقت منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آ!!!
MB:Asus P5Qc
CPU: Intel 7300
Ram: ocz2g DDR3 1333 Dual
VGA: Asus 9600GT 1G DDR3
سلام عزيزا!! اين سيستم رو بهم پيشنهاد دادن.چطوره؟ بخرمش؟ خيلي وقت منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آ!!!
MB:Asus P5Qc
CPU: Intel 7300
Ram: ocz2g DDR3 1333 Dual
VGA: Asus 9600GT 1G DDR3
|
|
نه اصلا مناسب نیست ! چقدر بودجه داری شما !؟
How long will I be waiting
To be with you again
Gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that makes my darkness disappear
...
700 تومن اينا؟
چي پس بخرم؟ فقط كيس آ!!
آقا يكي كمك كنه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب بستگی داره شما چطور اجرای گیمی بخوای
این سیستم هر گیمی رو روی حالت normal خوب و روون اجرا می کنه ولی اگه میخوای روی high بذاری باید بیشتر هزینه کنی
من به شما CPU E8400 و VGA GTS 250 پیشنهاد می کنم
ميشه يه سيستم خوب حدود 700 تومن با قيمتاش پيشنهاد بدي ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما 700 رو فقط برای این 4 قطع میخوای بدی یا میخوای یه کیس کامل جمع کنی ؟
راستش توی این چند روزه انقدر قیمت سخت افزار مخصوصا CPU بالا پایین شده که نمیتونم قیمت دقیق بدم ولی CPU که گفتم حدود 150 و VGA هم حدود 180
مادربرد و رم رو هم فکر می کنم همین که انتخاب کردی خوب باشه البته اگه من بودم P5Q3 میخریدم با رم Team Group 4*1GB که رم در میاد 110 تومن و مادربرد رو قیمت ندارم ولی فکر کنم حدود 200 باشه
نه كيس كامل.يه خورده زيادم بيشتر شد عيب نداره!!
يه سوال:واسه گيم AMD بهتره يا Intel؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks